Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Taky se vám stane, že z ničeho nic zazvoní telefon a tam neznámá žena v nesnázích, která začne líčit své pohnuté osudy, vy jí stále nasloucháte, mezitím si řešíte své záležitosti - dojedete natankovat, vyzvednout děti ze školky, zamluvit dovolenou na Lipně atp., a ona pořád vypráví, třebas i někoho během telefonování zavraždí, a na konci dne už ji to zavěsíte se slovy, že jedná se o omyl, jelikož už baterie vašeho smartfounu svítí červeně, stejně jako vaše ucho? Mně tedy furt a tak jsem byl o to víc zvědav, jak tomu bude v tomto trihelu. Inu, můžu vám říct, že to nabralo úplně jiný směr, než jsem sám zvyklý a tak říkám, že je to kravina. To by se takhle stát nemohlo. Už ten trhavý, napůl indiánský, napůl downský, běh, který zde předvedl Chris Evans, stál filmu jednu hvězdu. Jeho nelogická reakce na telefonát, podobný výše uvedenému, je prapodivná. Ale, je to film, že ano. Nakonec se divák i pobaví, ale stejně cítí, že by to mohlo být ještě malinko lepší. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tomuhle snímku chtěl dát hvězdičky 4, ale nesnáším komerci (kdo viděl..pochopí:), takže snižuju. Jinak se jedná o poměrně svěží thriller, kterému jeho kratší délka pouze prospívá. Připadá mi dosti podivné, že se bioložka vyzná v polorozpadlých telefonech, a navíc si z nich dokáže zavolat! Mno..ale podívaná to je slušná. Ale pro příště..doporučuji nezvedat telefon, pokud vám volá neznámé číslo! :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na mé překvapení hodně kvalitní filmařina. Čekal jsem dobrý film ale spíše v tom smyslu že se budu bavit jako u Hadech v letadel nebo Noc žraloka. Nicméně tenhle film je brán sakra vážně. A to je dobře protože tenhle film mi ukázal že se dá natočit parádní thriller bez větších akčních scén. Co mě překvapilo byly herci. Neříkám že hrály nějak extra ale je tu hodně známých jmen a to potěší. Tak jako potěší Statham kterýmu role sakra sedla. Příběh sice není nijak extra dobrý ale je překvapivý že film s mobilem dokáže takhle zaujmout(stejně jako Telefonní budka). další věc co mě dost zaujala byla kamera která byla parádní a ty nájezdy kamer mi dost připomínaly Hitchocka. Je tu sice pár chyb a nedostatků které mě nutí nedávat filmu plné hodnocení ale rozhodně film doporučuji. Našlapaná jízda. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komu není z hůry dáno... David R.Ellis svojou režisérskou impotenciou dokonale sprasil naozaj výborný nápad. Naivita niektorých scén a dialógov s prehľadom podráža nohy vážnej nálade a výbornej atmosfére filmu. Prístup ako pri Final Destination 2, kedy človek rezignuje na vážnosť snímku, tento krát nefunguje. Škoda preškoda. S takým hereckým ansáblom to mohla byť pod taktovkou niekoho zručnejšieho pecka. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)

Reklama

Reklama