Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (617)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Aj keď som film videl niekoľkokrát, pozrel som si ho kvôli komentáru a potvrdzujúcemu hodnoteniu, ešte raz. Naplnil moje očakávania. Okrem zaujímavého a stále aktuálnejšieho príbehu, neutíchajúceho svižného tempa a spoľahlivej trojice hlavných predstaviteľov ma tentoraz upútala aj výborná hudba. Film naďalej patrí k mojim najobľúbenejším, a ak by bolo povinné napísať o každom filme aj niečo negatívne, tak v tomto prípade je to Regina King. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Napínavé od začiatku až po výborné finále. Miestami však boli zloduchovia príliš OP. Scenáristi im dávali do rúk všetky tromfy, len aby cielene vytvorili pocit, že z tohto sa už hrdinovia nemajú šancu dostať. A keď sa naopak potrebovali hrdinovia pochlapiť, zrazu aj obyčajný právnik dokázal prekabátit profesionálnych agentov. ()

Reklama

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dnes prý už je technika mnohem dál a kvůli utajení nemohla být zobrazena - tak to potom tedy zapomeňte na soukromí. Výborně udělaný thriller, který se mi ovšem začal více líbit, až když se objevil Hackman, což je docela po dlouhé době. Zatímco jeho můžu, tak Smithe nemusím. A navíc Hackmanova postava je tu skvělá. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Willa moc nemusím a i v tomhle filmu měl takovou ... no, protivnou roli neustále nechápajícího a natvrdlého právníka, který pokazil na co sáhl. Tak ale abych mu zase nekřivdila, ke konci mu v té hlavě přece jenom svitlo. Film je to nabitý akcí, člověk se u něj nestihne nudit. Jenom jsem zírala jaké možnosti mohou bezpečnostní složky mít. Všechno o vás každý hned ví, z vesmíru si vás prohlédnout a strčí vám štěnici i do náušnice v pravé poledne v restauraci, tak jsou šikovní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Máte niečo, čo chcú oni." Vynikajúca hi-tech akčná hračička skúseného Tonyho Scotta! Skvelé herecké obsadenie hlavných (Will Smith potvrdil, že jeho filmy zarábajú veľké peniaze aj bez pomoci mimozemšťanov a veterán Hackman ako ex-agent s ním vytvoril zručnú buddy dvojicu) i podporných úloh (taxikár Byrne, milenka Bonetová, zvrátený mafián Sizemore), drsná finálna prestrelka a vôbec, riadne ostré tempo - hoci miestami príliš hlučné a narýchlo zostrihané . TRI DNI KONDORA pre 21. storočie. Kino Považan 1999 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Brill (Gene Hackman) ve filmu používá zbraně Colt M1911 ráže .45 ACP a Remington 870 ráže 12 gauge. (dc125)
  • V scéne, keď sa Bob (Will Smith) skrýva v aute svojej opatrovateľky, ktorá ho vezie za synom, je pri pohľade zhora pri odbočovaní vidieť, že ulica je úplne prázdna. No v ďalšom zábere, keď auto vychádza zo zákruty, sú po oboch stranách chodníka zaparkované autá. (N0X.)
  • Gene Hackman (Edward Lyle) nejprve roli několikrát odmítnul, přesvědčil ho až telefonát Tonyho Scotta. Will Smith (Robert Clayton Dean) se k projektu upsal právě kvůli možnosti spolupráce s Hackmanem a to i za relativně nízký honorář. (don corleone)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama