Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cizopas s fetišem na Ferrari, rockovou hudbu, dámská poprsí a prezidentskou funkci vs. pomstychtivý lovec na jeho měnící se stopě. Rozkošné sci-fi béčko, které postupně dodá všechny atributy, co od žánru vyžaduji (včetně guilty pleasure zázraku na samém konci). Parazitobijec Kyle MacLachlan dokonale zužitkoval svou vizáž „dnes ráno jsem přiletěl z Alfa Centauri“.. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Film jsem si už jako malý pouštěl na videokazetě. Teď, po těch několika letech jsem měl to štěstí vidět ho znovu v televizi. Nejedná se o žádný skvost, ale má svižný spád a s ním se Tajmené zlo docela dobře sleduje, takže mu sem tam odpustí člověk aji ty přitroublé dialogy. 70% když připočítám sympatické herce a jejich výkony . ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan vydávajúci sa za agenta FBI Lloyda Gallaghera prenasleduje na Zemi nebezpečného vesmírneho kriminálnika, ktorý sa svojvoľne prevteľuje a pácha ťažké zločiny. Má slabosť pre Ferrari, dobrú rockovú muziku a absolutne pohŕda zákonmi. Americký akčný sci-fi horror "Tajomné zlo" natočil v roku 1987 béčkový režisér Jack Sholder. Do úlohy agenta Gallaghera obsadil herca Kyle MacLachlana. Ten so svojou výraznou tvárou a nevšednou mimikou pôsobí vskutku ako keby bol z inej planéty. ** ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto má rad Temného Anjela, musí sa mu páčiť aj tento film a i keď ja k tým fanúšikom nepatrím, tento film mi sadol. Podľa mna sa o horor nejedna a ide len o čistú akčnú scifi jazdu. Ale naháňačky boli slušne stvárnené, akčné sceny tiež a ten vtipný podtón pri niektorých scénach mi prišiel úžasný. Ja som sa bavil a aj keď žiadni kriteri tu neboli  aj tak mal film čo ponúknuť. Je tu cielená zábavnosť, dravá akčnosť i pokus o ľútosť nad niektorými postavami a tak napríklad nad Claudiou Christian som tú ľútosť pociťoval. Prial som si, aby tu tá postava bola dlhšie, čo sa, ale nestalo. Potom som zbadal  Lin Shaye, ktorá je v tejto dobe braná ako horrorova babička, no tu bola skôr na začiatku a zas jej to pristalo. I keď u mnohých je zafixovaná ako tá prechodová cesta u Insidious, ja si ju nepamätám z Kriterov, ale  smrť prichádza v bielom či Chillerama  tam už o nej viem. Celkom pohodový film, ktorý odporúčam každému, kto má aspoň trocha rád scifi. Slabé 4*. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama