Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen se dostane do problémů se zákonem a pokouší se zachránit ze svého života, co se dá. (Disney+)

Recenze (47)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl otřesný, smutně jsem kýval hlavou a říkal jsem, co to je. Pak ale přišel zlom a She-Hulk konečně prolomila čtvrtou zeď. Vkusně a efektivně. Asi si nedokážu představit vkusnější způsob, jak se nám fanouškům dostat pod kůži. Závěr s Kevinem byl opravdu vtipný a originální. Neříkám, že tento směr je zrovna můj šálek kávy, ale rozhodně šlo o něco jedinečného. Marvel si navíc dokázal udělat srandu sám ze sebe, což se každý den taktéž nevidí. Stačilo to ale? Jako jednohubka skvěle originální. Z pohledu celého příběhu a celé řady ale nikterak podstatné. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já opravdu chápu, proč tato epizoda musela vzniknout po tom všem. Všechny ty epizody a kauzy okolo celého seriálu směřovaly k tomuhle momentu. Tvůrci nám ale nemuseli nic vysvětlovat a nedělat z nás ani bandu kreténů. Nápadité to bylo, ale to provedení bylo opravdu strašné, nevkusné a nehodící se do už tak rozpadlého finále. Jsem tím opravdu moc zklamaný, protože předchozí 3 epizody už nasvědčovaly, že by se to mohlo brzy výrazně zlepšit. Pořád se ale těším na budoucí projekty s Maslany, jen bych uvítal jinou režii a scénář. Děkuji. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak vidno, většinu diváků předchozí epizody tak zavzdušnily, že ani vcelku odvážně odlehčený závěr nepřijali. Nasranost může mít velkou setrvačnost. Navíc pravdou je, že to nejlepší z celého seriálu byl sen, který se Jen hned na začátku epizody zdál. Minuta, možná o chlup víc vs spousta odpadu, který na nás Gao poslední týdny sypala. Mezi být cool a být zralá na kůl, občas stojí jen pár hloupých nápadů. Bylo jasný, že tohle neprojde...na to bylo těch špatných celovečeráků a mizerných seriálů, ještě málo, Kevine. Takže na otázku, Čí je tenhle seroš, mám snadnou odpověď. Je konglomerátu, který na diváky zvrací jednu hrůzu za druhou, protože jim už dávno přestal rozumět. ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako konečně to vypadalo na pořádnou zelenou melu ale to co se pak stalo bylo jak dostat pistolí na hřebíky stovkáčem do spánku 🤣 do hajz...je proč? Ztracený čtyři minuty s Kevinem. A malý velký cameo konec? Jo konečně se potvrdil aspoň po spekulacích z června. Bože ale co po tomhle šílenství s těmi postavami bude. Snad po tom fiasku nezmizí úplně ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatímco několik ostatních marvelovských sérií ztrácí ve finále dech, She-Hulk šlápla na plyn. Ano, dějově to nebylo úplně to pravé ořechové, ale bylo to roztomile meta, plné odkazů a mrknutí na fanoušky. Ostatně, celý seriál se nebral vážně a to platí i pro finále, které si utahovalo ze seriálu i toxických internetových reakcí a dělalo to s lehkostí a hravostí sobě vlastní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě je zmíněna postava Mighty Thor jako Lady Thor. Tato postava i přezdívka „Lady Thor“ se objevily ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022). (Knowho)
  • V seriálu se objeví robot jméno K.E.V.I.N a znamená to „Kreativní Entita Vizuálních Intermediálních Návazností“, v originále „Knowledge Enhanced Visual Interconnectivity Nexus“. Robota lze přirovnat k producentovi a řediteli Marvel Studios Kevinu Feigemu. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama