Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ztřeštěná komedie, přecházející řadou absurdních prvků do grotesky, vypráví zamotaný příběh vypečených sourozenců Zuzany a Petra, recesistů, kteří rádi připravují svému okolí, především Zuzaninu nesmělému nápadníkovi Karlíkovi, drsná překvapení. Kromě povedeného pana Horáka a figuríny, hraje důležitou roli také ochotnický soubor Dalimil, který neúnavně nacvičuje "avantgardní" provedení Jiráskovy Lucerny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že by letní komedie s Hrzánem, Lábusem, Sobotou a Nárožným z osmdesátých let mohla být až tak špatná, jak tvrdí místní hodnocení. Teď už věřím. Scénář prakticky neexistuje, sled nesmyslných scének, o kterých si někdo myslel, že budou vtipné. Zdeněk Srstka nadabovaný Vlastimilem Bedrnou (ten se ve filmu objevuje taky)? Konečně někdo pochopil, že Srstka nikdy neuměl mluvit! ()

MonarC 

všechny recenze uživatele

Tak na tuto komedii jsem narazil úplnou náhodou, a protože to byla spíše náhoda a moje očekávání nebyly žádné, tak to nehodnotím tak zle. Ale jooo, když nad tím člověk moc nepřemýšlí, tak je to docela zábava. Jednoduchá komedie u které se člověk občas zasměje a možná víc pousměje. Jak už zde někdo zmínil, konec mohli zkrátit, tak o 5-8 minut. Ten už je docela naškodu. ()

Reklama

IvoP

všechny recenze uživatele

Dobrá je scénka s přejezdem: Karel Augusta si čekání krátí tím, že se opře o závoru a svačí. Všichni si zpočátku myslí, že má vlak má zpoždění, akorát hradlářka stáhla závory podle pravidelného průjezdu: Chyba lávky, na trati byl zastaven provoz, závory jsou staženy kvůli sušení hub. Jeden z čekajících ztratí trpělivost a řekne: "Ženská, co to má znamenat". A hradlářka odpoví: "Osobo, kdo je u vás ženská?! Chápu, že lidi nadávali, když tu ještě jezdily vlaky, ale teď ...". Chybělo málo a dodala by: "A vy se neopírejte o tu závoru, nebo ji zlomíte". Ta trať ve skutečnosti byla v provozu a v provozu je dodnes. ()

analog 

všechny recenze uživatele

je to vynikajuca blazniva freak out komedia a tak si treba v sebe naladit absurdno a nehladat v tom realitu,preboha... v ziadnom pripade to neodporucam kazdemu.ved prave v tej debilite je pritazlivost:-).. prikladom nezvladnutej komedie je pre mna kazda koruna dobra. .dal by som ****,patkou vyrovnávam balanc. ()

waxtrax 

všechny recenze uživatele

Výborné. Až budu hodnotit pohádku nebudu ji kritizovat za blbost, že tam nějaká osoba létá na koštěti. Až budu hodnotit horor nebudu ho kritizovat za to, že tam nějaký ušatec má nenormálně velké zuby. Ale protože nyní hodnotím crazy komedii (rozuměj česky - ztřeštěnou komedii) musím především hodonit její ztřeštěnost. A té je tady vrchovatě ! Proto 4* . ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Rybník, kde se natáčely divadelní scény, se jmenuje Knížecí. (pávek)
  • Natáčelo se v Táboře. (pávek)
  • Ve scéně, kde je vodník (Jiří Hrzán) tažen na vodních lyžích na laně za autem, je možné si všimnout, že lyže mají zespodu kolečka. (boul)

Reklama

Reklama