Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Petak3 k tomuto seriálu (2)

Ahsoka (2023) 

No, velmi rozporuplné, většina seriálu je někde na 30%. Extrémně hloupá a nesympatická Sabine, Hera je taky příšerně tupá, až to bolí a ass to fakt nezachrání.  Samotná Ashoka ok, ikdyž ta z CW byla stejně lepší.  Milion % za díl s Haydenem, flashbacky z CW byly něco tak epickýho co jsem dlouho neviděl v žádný seriálu. Dobrej byl nástup Trawna. Finále absolutní odpad, Trawn ultra hloupej, vše nesmyslné a tupé a většina obsahu dílů jen nudnej balast proloženej nějakou totální blbostí. Nejlepší určitě díl s Haydenem, pak ten díl kde fightií Ashoka proti Baylanovi  u toho portálu a pak ten kde nastoupí Trawn. Celkově extrémně nevyrovnaný. 50%  Nebejt dílu s Haydenem je to tak na 1 hvězdu, takže ještě jednou díky za něj. ()

Season 1 (2023) (S01) 

No, velmi rozporuplné, většina seriálu je někde na 30%. Extrémně hloupá a nesympatická Sabine, Hera je taky příšerně tupá, až to bolí a ass to fakt nezachrání.  Samotná Ashoka ok, ikdyž ta z CW byla stejně lepší.  Milion % za díl s Haydenem, flashbacky z CW byly něco tak epickýho co jsem dlouho neviděl v žádný seriálu. Dobrej byl nástup Trawna. Finále absolutní odpad, Trawn ultra hloupej, vše nesmyslné a tupé a většina obsahu dílů jen nudnej balast proloženej nějakou totální blbostí. Nejlepší určitě díl s Haydenem, pak ten díl kde fightií Ashoka proti Baylanovi  u toho portálu a pak ten kde nastoupí Trawn. Celkově extrémně nevyrovnaný. 50%  Nebejt dílu s Haydenem je to tak na 1 hvězdu, takže ještě jednou díky za něj. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama