Reklama

Reklama

Minišou Karla Šípa

(pořad)
Zábavný / Talk-show
Česko, 2021, 52 min

Obsahy(1)

Divadla jsou pro diváky zatím bohužel stále uzavřená, ale natočit v prázdném hledišti rozhovor dvou lidí lze. A toho využil Karel Šíp... (Česká televize)

Recenze (23)

buchannon 

všechny recenze uživatele

Se Svěrákem se to celkem dobře dalo sledovat, narozdíl od Suchého - nomen omen. Možná bych to neměl srovnávat, ale Všechnopárty je o chlup lepší, tam je aspoň nějaká zábava. Tato Minišou (zřejmě také nomen omen), nebo Minislow, je spíš takové seriózní povídání, velká změna oproti dřívějším pořadům Karlose Šípa. Opravdu nevím, jestli se podívám i na Bohdalku, jak jí familiárně říká celý národ. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Inteligentní povídání o životě. 1)  76letý Karel Šíp a 89letý Jiří Suchý - 3*, 85letý Zdeněk Svěrák - 3 - 4*, 68letý Jaromír Nohavica - 4*, 90letá Jiřina Bohdalová, vykazující záviděníhodnou duševní svěžest - 3*, 71letý Boleslav Polívka - 3* či 63letý Marek Eben - 4*dokazují, že stáří vskutku může být časem vyzrálosti a moudrosti._____ 2)  Někdy to trochu skřípe, tempo besedy je kolísavé, ne vše, co protagonisté sdělují národu, mě fakt zajímá, ale to základní zůstává - chytří lidé, kteří mají co říci a pan Šíp jim k tomu dává prostor. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Na jednoho hosta padesat minut se mi zdalo prilis.Vyzaduje to velkou pripravu a v diskusi jit do hloubky k cemuz nedochazi.Ukazuje to ,jak se v dobe koronavirove pandemie nataci v Ceske televizi nouzove porady.Sympaticky Karel Sip moderuje stylem vystreho a slusneho cloveka ve stylu sokratovskeho rozhovoru.Tim,ze dela hloupeho a klade ty spravne otazky, prijde host i na veci,ktere puvodni popiral.Rozpovida se a i divak,ktery ho nezna se s nim dobre obeznami.Jenze v teto Minisou nemuze Sip hrat hloupeho a musi hosty s mizernou pameru podporovat a mluvit za ne. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Vynechala jsem díl s Mistrem prsku, neboť na jeho logopedické vady nejsem zvědavá. Dost mě překvapilo, jak jsou Suchý i Svěrák bez publika pouze nenápadnými stíny svých standardů. Bohdalová je nejen klasická ukecaná ženská, ale především stále velmi vitální baba, která umí být i dost vtipná. Jarek Nohavica je v rozhovoru značně otevřený, umí pobavit i dojmout, přesně to, co už roky dělá svými písničkami. Nejvíce jsem si užila povídání s Markem Ebenem, ty dva inteligentní a kultivované muže se smyslem pro humor bych vydržela poslouchat klidně i několik hodin. A našetřím si na květák. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny tři dosud odvysílané díly. Podobných talk šou je řada s kratší časovou dotací a většinou se třemi hosty. Povídání je zaměřeno na zábavné historky pozvaných osobností, aby se diváci pobavili i zasmáli. Tato šou je jiná. Čas netlačí moderátora k tomu, aby hosta nějak v jeho povídání omezoval, skákal mu do řeči nebo převáděl řeč jinam. Nejlíp je to vidět na povídání s Jarkem Nohavicou, kterého si jako zpěváka velmi vážím. I když mu popularita zajišťovala plné haly diváků, neopustil Ostravsko a neodešel do Prahy, jako to udělali mnozí z moravských umělců, kteří se proslavili. Řadu svých písniček dává posluchačům na internetu volně k dispozici. Jeho vyprávění bylo velmi příjemné, upřímné, poučné a kamarádské. Dostalo se na vzpomínky i na písničku. Skvělý výběr hosta. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se stejně jako Všechnopárty (od r. 2005) natáčel v pražském divadle Semafor. (SONY_)
  • „Jestli má někdo cit pro výběr zajímavých hostů a schopnost je vyzpovídat tak, že se dozvíte něco nového i o těch osobnostech, které velmi dobře znáte, je to právě Karel Šíp. Jeho nápad na divadelní rozhovory mezi čtyřma očima mě zaujal a jsem ráda, že nezůstalo jen u smělých plánů,“ uvedla kreativní producentka Lucie Kapounová. (SONY_)

Reklama

Reklama