Reklama

Reklama

Simona Krainová

Simona Krainová

nar. 19.02.1973 (51 let)
Havířov, Československo

Diskuze

Monicina

Monicina (hodnocení, recenze)

Na to, že neštudovala herectvo a pracuje v modelingu, ako herečka v kamarád do dešde a Byl jednou jeden polda celkom ušla. Rozhodne ma bavila viac, ako mnohí dnešní mladí slovenskí herci, hrajúci v stupídnych seriáloch a sitkomoch. 

na příspěvěk reagoval Hanzek

Uživatel Neklan006 smazal svůj příspěvek.

Billie777

Billie777 (hodnocení, recenze)

Myslím, že máme spoustu krásnějších a lepších modelek, navíc Simona úspěch v zahraničí zase takový neměla ale musím uznat, že jako mlaďounká a hnědovlasá v Kamarádovi do deště byla fakt nádherná.

Sirenetta

Sirenetta (hodnocení, recenze)

Asi pouhou shodou okolností(nebo nadpřirozenými silami?) je úplně, na slovo stejná biografie na oficiálních stránkách Simony Krainové.Bohužel tam stále mají tu verzi se 'sexi' :D

Steve_Zissou

Steve_Zissou (hodnocení, recenze)

kovaja..bohyne sexu???to rikas jak kdybys ji navlikal tvl...treba je uplne hrozna, ale to se nikdy nedozvime.

Kovaja

Kovaja (hodnocení, recenze)

Pro mě rozhodně nejkrásnější modelka co teď máme,v té záplavě silikonových krasavic nad nimi stejně ční jak socha Svobody.Prostě pro mě bohyně sexu a krásy

Viburnus

Viburnus (hodnocení, recenze)

Ta interpunkce, to je žrádlo. Ale ani s psaním i/y nebo skloňováním se tu nikdo nemazlí: "..mezi 50 ti nejvíc sexi ženami.." "..českém, celovečerního filmu.."

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Tak nevím, ale neměli by se autoři biografií nejdřív naučit interpunkci? Taky by bylo fajn, kdyby si dobře přečetli pravidla o tom, jak publikovat (STAŇTE SE PUBLICISTOU).

Herečka

Host

Reklama

Reklama