Reklama

Reklama

Bez servítky

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkují:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (více)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Pod vplyvom posledných dielov znižujem na 1. Miesto varenia sa seriál venuje osvete v oblasti psychiatrických diagnóz, sexuálnych deviácií, venerických ochorení a základov trestného práva a poriadku. Viem, že aj takáto osveta je pre Slovákov potrebná, ale prečo práve v tomto formáte?Ja som v tomto obore dostatočne vzdelaná a osvietená. Tak si teda pozriem dačo príjemnejšie, napríklad tú reportáž z pitevne....kde to len beží?????? Tá jedna hviezda je za to, že tu nevarí Kamila Magálová v kuchyni o výmere 2 akrov a nepoužíva pri varení 1000 a jednu mištičku. ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s TRONom. Konečne poriadna relácia o varení. Už mám dosť Magálovej zlatých varešiek! + Kým epizódy z minulého roka príjemne komentoval hlas známy z Káčerova PETER KRAJČOVIČ, po prázdninách tejto relácie si za mikrofón sadol nesympatický JANO DUBNIČKA, ktorý sa do Markízy vrátil po rokoch. Ja vraciam tiež. ()

KapitanKuraz odpad!

všechny recenze uživatele

Diel kde varila najnechutnejšia transvestita na svete v Bratislavskom Pentagone, na veleznámej Stavbárskej 42, v byte ktorý vyzeral ako smetisko a voda tiekla len v kúpeľni ktorá mala meter štvorcový, spojenej so záchodom čo nesplachoval, došiel som k úsudku že horšie to už nebude. Mýlil som sa a tento program dokázal čo iné nikdy, spojením Nory Mojsejovej a Doly Buster v legendárnej časti, alebo reakcia toho asi najafektovanejšieho buzíka ktorý po ochutnaní bravčového zistil že jedol prasa, tak sa postavil a začal grcať na zem (on totiž nevedel že bravčové je sviňa). Som dospel k úsudku, že toto nie je možné sledovať v triezvom stave a keďže verte-neverte takmer abstinujem, musím dať odpad! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Prodávejte už jídlo v pilulkách anebo jako amarouny a je klid od těchto pořadů o vaření. Zřejmě se jedná o obsedantní perverzi programových tvůrců, protože si jinak nedovedu vysvětlit, že když kdykoliv přepnu na jakýkoliv televizní kanál, tak se tam něco vaří, klohní a nad tím stojí nějaká vyhaslá celebrita, co chce vydělat koruny a v tomto případě eura na dovolenou. Tam neoholený Vodochodský, tuhle zase Kašpárek s podivnou dikcí v řeči a onde zase duo Vydrová a Bouška a nakonec Bratři v akci a Krabicovy hnusoty. Minule zde vařilo osazenstvo z letošní Superstar! Nedá se na tyhle pořady dívat. A nejhorší je, že účastníkům to vaření přijde zábavné anebo to zdařile předstírají, že jsou nadšení. Takže zrovna upřímnost v tomhle taky nehledejte. Vzájemné hodnocení účastníků je pak totál alibistické. Mé hodnocení: 0% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama