Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý si až tak moc zahráva so sebareflexiou, až z toho jeden nemusí stíhať a bude sa cítiť miestami trápne a miestami stratený. Dá sa povedať, že som na tom rovnako, ale rozumiem, prečo Bewitched nakrútila Nora Ephron tak, ako ho nakrútila a prečo humor a romantika fungujú trochu inak, ako očakávame od romantickej komédie. Vlastne vôbec nechápem, čo robil takto ladený film, vychádzajúci z u nás neznámeho seriálu, v našich kinách. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díky evidentní úzké provázanosti s u nás zcela neznámým seriálem je to takřka nehodnotitelné. Nicole Kidman může být roztomilá jak chce, ale podprůměrný, nezajímavý a nevtipný scénář nezachrání. Mezi hlavní dvojicí to nijak nejiskří. Je to hodně ukecené, ale dialogy jsou prázdné a o ničem. Humor je dosti jednoduchý, ale o to (pravděpodobně) vzhledem k předloze tvůrcům šlo. Naznačené linie krom hlavní vyzní do ztracena a ani ta ústřední nevezme za srdce. Přes všechny nesporné zápory a neduhy, kterými může romantická komedie trpět, je výsledek překvapivě koukatelný. Sice průměr ve všech ohledech a sám pořádně nevím proč, ale odsoudit to prostě nelze. Zřejmě kvůli Nicole... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,313,159Tržby Celosvetovo $131,426,169║ Suché, príbehovo stratené, načrtnutí vzťah(Kidman-Ferrell) bez skutočnej iskry, herecký potenciál to malo ale kde nič tu nič, prevažne to je len premávanie po pľace, nič viac, kde tu je závan vtipu ale to nezachráni túto umelú frašku. Strata času! /25%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom priemerná pohodová komédia. Nič extra som nečakal a preto ani nie som sklamaný. Opäť sa mi raz potvrdilo pravidlo, že aj podpriemerný námet a scenár môže na úroveň priemeru alebo aj viac vyzdvihnúť dobrý a skúsený herec. A v prípade Willa Ferrella to platí na sto percent. Svojou charizmou a herectvom dokázal tento film vylepšiť aspoň na priemer. A preto filmy s ním sklamú iba málokedy, proste dokáže aj z blbiny urobiť niečo pozerateľné. Nicole Kidman nie je zlá herečka, ale v tomto prípade mu vyložene nestíhala, pôsobila na mňa až moc strnulo. 55/100 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zla romanticka komedia od Nory Ephron, to sa len tak nevidi. Pribeh remaku stareho serialu mi nic nevravi a je pre mna len priestorom, do ktoreho sa zasadzuju hlavni hrdinovia. Par krat som sa pousmial, raz zasmial. Chemia medzi Nicole a Willom nulova a to sa ospravedlnit neda. Jedina postava, ktora mi sedi bol Michael Caine ako carodejnicky otec. No a este niektore sceny su slusne podfarbene Sinatrovou hudbou. Inak slabota, slabota. No a uvodna scena manazera Willa Ferrella mi nechutne pripomina Jerryho Maguira s imitaciou alebo parodiu (???) Toma Cruisa, co som absolute nepochopil, ale je to uplne zrejme. Dalsi obrovsky preslap Nicole Kidman po prisernych Stepfordskych panickach (aj ked toto bolo o maly kusok lepsie a aj preto davam 2*) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama