foto

Mária Breinerová-Mačáková

  • nar. 2.7.1957 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Činoherný klub Devínska Nová Ves, o.z.
    Ivana Bukovčana 16
    841 08 Bratislava
    Slovenská republika

Herecká filmografie

2016 Agáva
2015 Postup (studentský film)
Sedmero krkavců
2014 Almost There (studentský film)
Dr. Ema (TV seriál)
Jak jsme hráli čáru
Tajné životy (TV seriál)
2013 Cold Hands (studentský film)
Kolonáda (TV seriál)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2010 Olé, zápražka (TV film)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1992 Štyri päťky (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
1988 Zázračná rosa (TV film)
1987 Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zásnuby (TV film)
1986 Smutné radosti (TV film)
1985 Sekera (TV film)
1983 Palculienka (TV film)
Tereza (TV film)
Učiteľka (TV film)
1981 Katera (TV film)
Úspech (TV film)
1980 Bakalári (TV seriál)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Zimozel (TV film)
1979 Cnostný Metod
Dve frašky (TV film)
Hra na telo
Mišo (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Čas prvých lások
Krutá ľúbosť
Sladké bezvládie (TV film)
Zem (TV film)
1970 Strieborný Neptún (TV film)

TV pořady

1984 Čepce, kápky za dve zlatky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Haló (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace