Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s komedií stejného ražení Zevlovat a prudit, sice Kevin James není tolik nekompromisní, nadruhou stranu looser v jeho podání je daleko sympatičtější a působí upřímněji, než-li úchyl Setha Rogena. Jistě, ani jeden z filmů si nezaslouží doporučení, pokud by však někdo přeci jen trval na blbosti z prostředí obchoďáku, pak o pupek vítězí právě komik, humorem výrazně ovlivněný přátelstvím s Adamem Sandlerem. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ako to mohlo toľko zarobiť v kinách mi zostane navždy záhadou, lebo Paul Blart proste neprináša nič originálne, všetko už tu bolo stokrát(a lepšie...). Väčšinou slapstickový humor tomu na kvalite nepridáva, a aj keď som sa pár krát pousmial("No one wins with a headbutt."), žiadne hysterické záchvaty smiechu sa nekonali. Snáď si Observe and Report bude viesť lepšie... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a vtipná komedie, která rozhodně má co nabídnout a u které se divák jako já zasměje opravdu mnohokrát. Ano, možná to zafunguje jen na první zhlédnutí, ale aspoň to funguje, humor je příjemný, není nějak extra vulgární a hlavní hrdina je roztomile neohrabaný, až je vlastně velmi milý a sympatický. Ta story o jeho manželce, která si ho vzala jen kvůli zelené kartě, ta mě totálně dostala, a ta jeho dcerka, to prostě bylo dokonalé. Zkrátka tahle komedie je promyšlena do těch nejmenších detailů a hned od začátku jsem z filmu nemohl spustit svůj zrak a královsky jsem se bavil. Navíc místo, kde se film odehrává, je naprosto originální a velmi vhodné k účelům tohoto filmu. A ani mi příliš nevadí, že se z toho nakonec stává akční honička, protože i během ní si film zachovává další super humor a celé je to prostě jedna ohromně vtipná komedie, která funguje a která pobaví, a o to zde jde. V hlavní roli exceluje Kevin James a potěšil i Adhir Kalyan, kterého znám ze seriálu Mimoni v Americe. Prostě když to zkrátím, tak jsem velmi rád, že jsem tuto komedii viděl a že jsem s ní mohl strávit svůj čas, protože to za to skutečně stálo. Nevidím důvod šetřit s hodnocením, komedie mě pobavila, splnila svůj účel, a proto jí s radostí napálím velmi solidní čtyři hvězdy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná oddechová komedie, která neurazí ani nenadchne. Líbí se mi, že tam nenajdete žádné trapné scény nebo fóry. Vše je to v rámci počestnosti a decentní. Vlastně se díváme na jednoho smolaře, který našel štěstí pouze ve své dceři a nyní i v nově příchozí zaměstnankyni Amy, do které se zakouká. Snímek je zábavný, s trochou romantiky, ale v druhé polovině opravdu skvěle akční a napínavý. Bavilo mě to a bylo to milé. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná odlehčená oddechovka se sympatickým humorem, který nic nehrotí do extrémů. Hlavní postavou je nešika Paul Blart pracující pro ochranku v obchodním domě. Svou práci bere smrtelně vážně, a proto je kolegům a ostatním zaměstnancům k smíchu. Neustále se snaží dostat k policii, ale hypoglikémie mu to neumožňuje. Kevin James zvládl svou roli skvěle a celý film stojí na něm, jako nešika a ňouma Paul byl roztomilý. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně podá Paul Blart dítěti tašku s nákupem. Jeho matka i sourozenec jsou rodinou Kevina Jamese. (Janko666)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama