Reklama

Reklama

Franco Columbu

Franco Columbu

nar. 07.08.1941
Ollolai, Sardinia, Itálie

zem. 30.08.2019 (78 let)
San Teodoro, Sardinia, Itálie

Zajímavosti (10)

Konec světa (1999)

  • Jako kaskadér se na filmu podílel Arnoldův nejoblíbenější tréninkový partner a také nejlepší přítel Franco Columbu, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Dr. Franco-Columbo. (Rominator)

Běžící muž (1987)

  • V malé roli si ve filmu zahrál Arnoldův nejoblíbenější tréninkový partner a také nejlepší přítel Franco Columbu, lze ho zahlédnout v řídící místnosti jako chlapíka sedícího u monitoru, který potvrdí funkčnost zavedené stopovací substance do těla Bena Richardse (Arnold Schwarzenegger). (Rominator)

Predátor (1987)

  • Ve filmu si zahrál i další dlouholetý Arnoldův kamarád Franco Columbu. Je medikem v helikoptéře, která v závěru filmu přiletí pro Dutche. Na fotografiích z natáčení ho nelze přehlédnout, avšak ve filmu je vidět jen kus hlavy. (POciSEM)

Rambo II (1985)

  • Sylvester Stallone (Rambo) si nechal od známého kulturisty Franca Columba sestavit speciální šestitýdenní tréninkový plán. Na konci tréninku měl herec o 6 palců větší obvod hrudníku a o 2 palce větší biceps a dosáhl hmotnosti 88–89 kilogramů. Columbu je v závěrečných titulcích uveden jako "body building couch". (McLushi)

Barbar Conan (1982)

Herec

Scenárista

Filmy
1994

Berettův ostrov

Producent

Filmy
1994

Berettův ostrov

Host

Režisér

Reklama

Reklama