Reklama

Reklama

Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, který se specializuje na krádeže diamantů. Když se však jeho bratr stane obětí konkurenčního gangu, Cash chce pomstít jeho smrt.  Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, nejelegantnější podvodník v Paříži, který se specializuje na krádeže diamantů a má v plánu velkou fušku na Riviéře. Když však je zabit jeho bratr Solal, což má na svědomí konkurenční gang, snažící se zmařit pečlivě připravenou loupež, Cash se spojí se zlodějským veteránem Maximem. Ten sebou do akce přivádí i půvabnou Garance a poté se na scéně objeví ještě další žena. Nikdo ovšem netuší, že uznávaná zlodějka Julia je ve skutečnosti policistka, která pracuje v utajení a hodlá Cashe zarazit. Hrají Jean Dujardin, Jean Reno, Alice Taglioniová, Valeria Golinová, scénář napsal a režii má Eric Besnard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Francouzský filmy jsou vždycky skvělý, tak tomu bylo, tak tomu je a doufám, že tak tomu i bude :o) Jinak jsem se obával, že když tolik zvučných jmen, že to bude jedna velká francouzská kaše, ale kdepak. Kaše to sice byla, ale jemná dětská krupicová, s čoko polevou a výběrovým máslem navrch. A závěr? Dobře si nás někdo podal :o) ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vůbec nebylo špatné,možná trochu překombinované,ale jinak se mi film líbil,taková lehká krimi-komedie,s pro mě neokoukanými herci(samozřejmě kromě Rena,Golino a Hindse).Mohu jen doporučit,příjemná hoďka a půl!Musím také souhlasit,že Golino je fakt kus,vypadá líp,než např. ve Žhavých výstřelech,a to už je nějakej pátek staré! ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ca$h je jedním z mnoha podfukářských filmů, který má se svými žánrovými kolegy naprosto stejnou a neměnnou základní osu, na kterou se pokusil nabalit trochu překombinovaný vývoj a spoustu postav, ve kterých se ale ještě člověk stačí orientovat, pokud však alespoň trochu dává pozor. Z hereckého obsazení potěší charismatický sympaťák Jean Dujardin a krásná Alice Taglioni, která mě teda zaujala více než mnohokrát zmiňovaná Valeria Golino, Jean Reno prakticky do počtu, což je u něj samozřejmě docela škoda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád jednoduché filmy, ve kterých je všechno hned jasné. Třeba tady je ve hře jenom sympatický podvodníček ... no vlastně ještě jeho tuhý bratr, cikánský houslista, úplatná policistka, naštvaní černoši, vševědoucí podrazák, živá mrtvola, mazáci z inspekce, nějaké ty diamanty, sponzorství hrošíka za 18.000 Eur, jedna manželka a ti všichni jsou jemně promícháni se spoustou scénáristových falešných stop, což trošku připomíná proslulý německý eintopf, ale chutná to o dost lépe. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Taková Francouzská "Dannyho Loupež po italsku.":) Jean Reno opět elegantní a Valeria Golino někam odhodila či schovala své nádherné kudrnaté kadeře a místo nich se představuje s rovným mikádem jako cílevědomá policistka. Její nevinný půvab Ramady se tak s novým střihem i "drsnou" postavou rázem mění, a dostává tak mnohem přísnější a drzejší rysy. Jenže, kdo chce příliš... Pěkně jí to nandali:) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve francouzském Cote d´Azur a také v Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama