Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (9)

Jake Gyllenhaal

Southpaw (2015) , Source Code (2011) , Rendition (2007) , ale je to jedno, protože další filmy, jako jsou Prisoners, End of Watch, Brothers, Donnie Darko a Prince of Persia jsou pro mě zcela jedinečné.

Ondřej Vetchý

Proč Ondra Vetchý? Jednoznačně nejlepší český herec posledních několika let. Nejde o to, že nehraje v TOP filmech. Jde o to, že z filmu, nebo seriálu, který zapadá do průměru šedi, dokáže vycucat svým fenomenálním výkonem výborný film, či seriál. Neuvěřitelná role v seriálu, potažmo filmu Okresní Přebor. Ztvárnění fanatického hráče/trenéra/kapitána Jirky Luňáka je v podaní Ondřeje tak famózní, že díl co díl, se musím smát, až se za břicho popadat. Výbornou roli ztvárnil i v seriálu Případy 1. oddělení, kde se svými kolegy z Pražské kriminálky řeší skutečné případy, které se v Praze a v jejím okolí staly. Z filmů asi nezapomenutelný Janek z pohádky S čerty nejsou žerty, kde exceloval i Karel Heřmánek v roli Lucifera.

Daniel Craig

Je pro mě tím nejlepším Bondem, spolu se Seanem Connerym. Je to velice charismatický a pohodový herec, který je schopen zahrát jakoukoliv roli ať už je jakkoliv obtížná. Ještě jsem neviděl Skyfall na což brzy dojde, a proto jeho TOP 3 pro mě jsou následující snímky: Muži, kteří nenávidí ženyTemné vzpomínky a Casino Royale. Zároveň je to právě on kterého bych zařadil do mých TOP 3 herců. Fascinující jsou jeho modré oči,které uchvátí nejednu dámu. Prostě Daniel Craig dokáže být mužem na svém místě! : )

Tom Hardy

Z tohoto pána se poslední dobou stává vynikající a hodně obsazený herec. U něho platí, čím starší, tím lepší. Na plno si mě získal svou rolí ve filmu Warrior a poté mě už jen dalšími rolemi utvrzoval v tom, že tady v TOP 10 nesmí chybět! V roli Banea v Temný rytíř povstal mně zůstal v hlavě jeho epický hlas, který je naprosto mysteriózní. Ale neumí hrát pouze drsňáky s cílem ničit.Umí hrát také vtipně romatického drsňáka jako třeba tady Tohle je válka!. Už se moc těším na jeho další filmy. Už aby tu byly a já je mohl shlédnout s pocitem, že jsem se nespletl. To je Tom Hardy. : )

Matt Damon

Tak Matthew si mě na plnozískal ve své trilogii hledaného agenta Jasona Bournea ve filmech Agent bez minulostiBournův mýtus a Bourneovo ultimátum. Poslední jmenovaný nejlepší z trilogie. Co se týče dramatických akčních filmů, Matt je jeden z nejlepších herců těhlech žánrů. Dokáže využít na plné pecky scénář jako málo kdo. Příkladem toho jsou další dva skvělé filmy Skrytá identita Správci osudu. Pro mě výjimečný herec se skvělou schopností zapadnout do filmu jako skládačka.

Dwayne Johnson

Proč je tu on? Tu samou otázku si pokládám již delší čas a nemohu přijít na jednoznačnou odpověď. Ať už to je Gang v útoku nebo třeba Rychle a zběsile 5 , tak se mi na tom něco líbí. On vlastně ani nemusí umět hrát a přesto mě filmy s ním budou bavit. Nazval bych ho netipickým bavičem filmových scén. Zřejmě nejzajímavější postava co by napadla když se mi vybaví slovo netradiční herec. 

Joseph Gordon-Levitt

Také jsem to tu potřeboval omladit. To je jen jeden z aspektů. V současnosti patří do mých TOP 10 z několika důvodů. Začíná zrát jako víno, vícestranný herec a má ještě velkou budoucnost se spoustou filmů.

Will Smith

Vtip, radost, ale i smutek a pláč. To dokáže přinést do filmového světa tenhle člověk. Můžete mít z jeho filmů smíšené pocity, ale pak přijdete na to, že to bylo minimálně ucházející a nápadité, což on je. Smutnější role jako třeba ve filmu Já, legenda Sedm životů, jsou fenomenálními filmy! Slza většině prostě ukápne. Pak tu máme radostnější a zábavnější pojetí: Muži v černém 3Hancock Hitch: Lék pro moderního muže. Výborné herecké výkony, obvzlášť když má k sobě vynikajícího parťáka. Když už film, stojí to za to. ; ) 

Ryan Gosling

Takový lamač dívcích srdcí. Velice mě zaujal ve snímku Drive, ale to asi každého. Tak proč ho tady mám? Je to jednoduché. Tipicky oblíbenec. Svoje role zvládá hlavně elegantně, ať už vedle něho hraje kdokoliv a jakoukoliv roli. Jeho role jsou přijatelně přizpůsobené ostatním nevyjímaje ve filmu Bláznivá, zatracená láska. On je ta generace, která přebere místo po takových hercích, jakou jsou např. George Clooney a další. Má velké seběvědomí a jak už to bývá, umí být i vtipný. Zkrátka, zapamatujete si ho hned po první filmu. : )