Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Zajímavosti k filmům (29)

To

To (2017)

V knižní předloze vedl společnou přísahu věrnosti Stan Uris (Wyatt Oleff) a všem nařízl obě dlaně střepem z rozbité láhve. Ve filmu to provádí Bill Denbrough (Jaeden Lieberher) a řízne každého jen do jedné ruky.

Kursk

Kursk (2018)

Námořníci při nástupu na palubu ponorky Kursk sledují záznam koncertu americké thrash metalové skupiny Metallica.

Četník v New Yorku

Četník v New Yorku (1965)

Na zahájení četnického kongresu v New Yorku lze na tablu s vlajkami zúčastněných zemí vidět v pravém horním rohu vlajku Československa.

Creed

Creed (2015)

V závěru finálního zápasu, když si rozhodčí ověřuje stav Creedova (Michael B. Jordan) zraněného oka ukazováním prstů, tak Creedovi pomáhá asistent Stitch (Jacob "Stitch" Duran) poklepáváním prsty na zátylek.

Dokonalý šéf

Dokonalý šéf (2015)

Ve scéně, kdy se zbitý Jones (Bradley Cooper) snaží udělat dojem na kritiky z Michelinu, má půl obličeje od krve, v dalším záběru je jeho tvář čistá a rána ošetřená.

Do útoku

Do útoku (1987)

Farářova řeč na pohřbu Christiny Hawk (Susan Blakely) je inspirována Biblí, konkrétně básní „Žalm 23“.

Bláznivá dovolená v Las Vegas

Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997)

Ve scéně, kdy Clark (Chevy Chase) ručkuje u přehrady na drátě elektrického vedení, je z horního pohledu zřetelně vidět podpůrné lano, na kterém stojí, v následujícím bočním záběru už vidět není..

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Před napadením facehuggerem měl Kane (John Hurt) pod přilbou skafandru ještě látkovou kuklu, ve scéně na operačním sálu však již tato kukla chybí. Kuklu mu kvůli přisátému vetřelci nemohl nikdo sejmout.

Krvavá sklizeň

Krvavá sklizeň (2007)

Když Catherine (Swank) prohledává znečištěnou řeku, má na sobě gumové kalhoty, v další scéně, kdy vystoupí na břeh už je nemá.

Hlava rodiny

Hlava rodiny (1991)

Ve scéně, kdy Nina (Keaton) přijde zaplatit kauci za manžela (Martin), zazní poprvé a naposledy jeho celé jméno George Stanley Banks.

Výchovný tábor

Výchovný tábor (2007)

Ve scéně, kdy Ben (Gregory Smith) oznamuje Sophii (Mila Kunis), že bude poslán z tábora domů, je mezi nimi viditelný natažený ostnatý drát, v dalších záběrech už tam ale není.

Na stromě

Na stromě (1971)

Když auto sjede ze silnice, padá kolmo ke skále, poté, co děj pokračuje, je vidět, že vůz je, bez viditelného pohybu, bokem souběžně se skálou.

Reklama