foto

Tygh Runyan

  • nar. 13.6.1976 (43 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Thicker Than Water (TV film)
2016 Brother, The
Dark Harvest
Funeral Day
2014 Abby in the Summer
Nebezpečné vzpomínky (TV film)
2013 Three Days in Havana
When Calls the Heart (TV film)
2012 Indie Jonesing
It's Christmas, Carol! (TV film)
2011 Doppelgänger Paul
Ve skrytu své kůže
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 A Night for Dying Tigers
Cesta nikam
Thirst
2009 Good Friday, The
Gun to the Head, A
Neposkvrněné početí malého čudly
2008 Doznání (TV film)
Toronto Stories
2007 Normal
Výchovný tábor
2006 Hadi v letadle
Holiday Wishes (TV film)
Mount Pleasant
Poslední dny planety Země (TV film)
Trapped Ashes
Unnatural & Accidental
2005 The French Guy
2004 Cable Beach (TV film)
Life, The (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Emile
Twist
2002 Canadian Zombie
Dad
K-19: Stroj na smrt
Various Positions
2001 15 minut
Come Together
Elita
Strážní věž
2000 Podfukáři
1999 Anděl mého otce
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Touched
1998 Podezřelé chování
1997 Mejdan v kuchyni
1996 Ve jménu spásy
1995 Once in a Blue Moon
Power of Attorney
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)

TV seriály

2018 Versailles (TV seriál)
L'Au-delà (S03E05)
Crime et châtiment (S03E04)
La vérité éclatera (S03E03)
další epizody (5)
2017 Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (10)
2016 Motiv (TV seriál)
Zásah zvenčí (S04E06)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Návštěva (S02E09)
Intervence (S02E01)
Víra (S01E13)
další epizody (4)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
2007 Sabbatical (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Rodinné shledání (S02E07)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Rapture (S03E12)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska, lítost, loučení (S02E01)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Traffic (TV seriál)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Šílenství Smrtonošů (S01E07)
Still Life (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
1991 Northwood (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Dokumentární

2013 Venice 70: Future Reloaded

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace