Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Naprosto nepřekonatelný herec s úžasným hereckým talentem. Je svůj ve všech rolích a na každé hledá něco, co ho s ní spojuje - to je podle mě, profesionální přístup, tak to má vypadat. Je velmi charismatický, sympatický a plný talentu a lásky ke svým dětem. Co víc k němu říct ... On je prostě Pan Herec a čím je starší, tím víc je neodolatelný a krásný ;) .

Nejde ani vyjmenovat jeho nej filmy, ale aspoň nějaké -> Střihoruký Edward, Čokoláda, Kokain, Hledání Země Nezemě, Piráti z Karibiku ( 1-4), Karlík a továrna na čokoládu, Sweeney Todd, Cizinec, Alenka v říši divů a mohla bych pokračovat dál :)

Bradley Cooper

Ach !! :) ... No tak tomuhle nedokážu odolat ( říkejte si, co chcete ) :) .... Hezounek s nádhernýma očima. Pan Božský :) ... A ještě k tomu skvělý herec, jak už v obou Pařbách :) ,Nesvatbovi, Lemra líná, Až tak moc tě nežere, Na sv. Valentyna, Yes Man, ale ted mě v poslední době naprosto nadchnul film s názvem - Všemocný - úžasný výkon Bradleyho a Roberta De Nira.  Škoda jen, že většinou hrál takové ty ,,kamarády hlavních postav´´ , ALE to se určitě po Všemocném změní !!! :) 

Josh Duhamel

mmm :)* 

No tak jooo !! On je prostě nádhernej !!! Josh je prostě úžasný a naprosto bez chyby !! 

Ale samozřejmě taky výborný herec. Ať už jde o Las Vegas: Kasino ( které sem tam sleduji ), ale spíš ty filmy :) jako Rande s celebritou, Rande v Římě, Pod jednou střechou a Ramona.