Reklama

Reklama

Třináct životů je film podle skutečné události, kterou sledoval celý svět. Strhující výpověď o záchraně thajského chlapeckého fotbalového týmu, který po přívalovém dešti zůstal uvězněn v zaplavené jeskyni Tham Luang. (Prime Video)

Recenze (348)

CinemaView.sk (Michal Klembara)

"Thirteen Lives sprítomňuje všetky dôležité momenty počas 18 dní záchrany. Vidíme aj ťažobu kľúčových rozhodnutí záchranárov, keď autenticky pochybujú, či je chlapcov vôbec možné dostať včas von. Monzúnová sezóna sa totiž bude len zhoršovať a už na jej začiatku bolo nesmierne náročné preplávať cez…" více

Filmpress.sk (Martin Černický)

"Film je vlastne oslavou hrdinstva bez prehnane heroicky pôsobiacich momentov, čo pôsobí jednako patrične osviežujúco a súčasne aj príjemne realisticky. No nejde len o ľudí ako Rick Stanton či John Volanthen, ktorí zohrali v celej situácii azda najvýraznejšiu úlohu – je to zásluha všetkých, čo sa…" více

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Warneři uzavřeli dohodu s MGM

Warneři uzavřeli dohodu s MGM

15.08.2022

Studia MGM a Warner Bros. Pictures uzavřela novou několikaletou smlouvu, podle níž v budoucnu přeberou Warneři zodpovědnost nad mezinárodní (tedy mimo USA) filmovou distribucí MGM. To mělo doposud… (více)

Reklama

Reklama