Reklama

Reklama

Society

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Billa Witneyho (Billy Warlock) se na první pohled ničím neliší od ostatních obyvatel Beverly Hills. Jsou to úspěšní, bohatí, ve svých oborech uznávaní lidé... Ale za pozlátkovou slupkou se skrývá cosi zlověstného! Cosi, co Billiho přinutí hořce litovat chvíle, ve které zatoužil poznat skutečnou pravdu. (kosta73)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Yuznov prvý horor, ktorý ma nesklamal a ktorý má šokujúci záver, gorefest posledných 30 minút, ktorý sa oplatí pozrieť pretože tolko brutality, kolko vynaložil majster Yuzna, u nikoho iného zaručene nenájdete, jedine tak u Petera Jacksona. Ano, začiatok je trochu mysteriozni, kým hlavný hrdina zistuje pravdu o svojich rodičov a čo pred ním skrývajú 80 percent. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Béčko, u kterého se dost možná budete hodinu nudit, abyste nakonec byli odměněni půlhodinkou fujtajblových bizarností, kteréžto už jsou hodně zábavné. Trošku mi to závěrečné soutělí připomnělo film Slither (2006), nedivil bych se, kdyby tady nějaká ta inspirace vážně byla. Ale zpátky k Society. Protože už moc dobře nesnáším osmdesátkové teenagerské chlapecké hrdiny, bylo pro mne sledování dvou třetin tohodle filmu dost ubíjející záležitostí. Díky bohu za ten konec, jinak by to bylo maximálně za dvě hvězdy. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

No nudit se budete u tohoto filmu přesně prvních 75 minut, ve kterých jsou takové ty obvyklé teenegerovské potíže - škola, sex, škola, auta, škola, fotbal. A napřeskáčku taky mimoňské řečičky ala Plan 9 from Outer Spece (jenže uplně nefunkční a nevtipné. jedna sexy roštěnka a pomrkávání po Frankensteinově nevěstě toho moc nezachrání. A ta závěrečná super řežba? Přehlídka toho, co všechno se dá udělat ze slizu, to už raději doporučuji přímo Sliz (1988). Society je film, který strašně rychle zestárl a zosobňuje vše špatné z osmdesátek, nikoliv to fajné. Výsměch majstrštykům jako Braindead, Evil Dead či Bad Taste. A že je Straussova hudba skvělá? No to samozřejmě je, ale WTF ... ??? ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Rejža Yuzna vystřihl tohle jako debut? Klobouk dolů. Vsadím se, že Society si pouští u Cronenbergů aspoň 10x do roka. Ze začátku lehké náznaky toho, že je něco špatně, postupné narůstání paranoie našeho hrdiny a naprosto grandiózní finále, které jsem absolutně nečekal. Billy Warlock byl v hlavní roli super, Devin DeVasquez nádherná a zvrácená fantazie Briana Yuzny bezbřehá. Tohle je kritika "vyšší" společnosti jako rána kladivem. A nadávka Butthead zde dostává ten pravý rozměr. Holt šílený osmdesátky. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Bizarní a úchylný úlet, jaký se jen tak nevidí. Maximální rozkoš prý plyne z co nejintenzivnějšího splynutí těla s tím druhým. Society vám ukáže, kam až lze zajít. Yuzna už ve svém prvním filmu předvádí svůj až neuvěřitelný smysl pro nechutnou krásu, třeba závěrečná swingers párty je v této kategorii pak doslova na Oscara. Pravda vatička mezi parádními, a nutno říct i děsivými scénami, třeba ta ve sprše mi po dlouhé době při sledování filmu opravdu nahnala husí kůži, není žádná velká sláva, ale to pro mě nebylo žádné překvapení. Na druhou stranu onen závěrečný nepopsatelný festival poněkud zvláštní rozkoše si všichni zúčastnění evidentně užili a jejich roztouženost byla nechutně uvěřitelná. Čtyři propletené údy se třou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Brian Yuzna v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Natáčení filmu zabralo pět týdnů. (Holina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno