Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už jsme si asi všichni zvykli, že štítek "sci-fi z Netfixu" značí ve čtyřech případech z pěti průser. A Probuzení bohužel nepatří k té menšině sci-fi netflixáren, které lze vzít na milost. Ústřední nápad vcelku fajn a určitě by se z něj dalo vytěžit solidní postapokalyptické pokoukání, ale zpracování bohužel totálně generické. Bez postav, na kterých by nám záleželo, bez energie, stylu a zápalu. Nežral jsem to už po pár minutách, celé se to totiž vyhrotí až absurdně rychle. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Netflixu za poslední dobu 3 scífka (IO, Půlnoční nebe a tohle) a všechny spojuje pár věcí. Je to hodně moc narychlo upečená buchta, která sice nakynula, ale nemá absolutně žádnou chuť. Všechny děje spojuje, že je někdo celý vymyslel na hajzlu během toho, než se vysral a ani jednomu bych nedal hodnocení víc než 2.0...prosím Netflix, aby už se na točení Sci-fi rychlokvašek vysral... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin od Netflixu, škoda jen že ho nedopilovali až do konce. Námět dobrej, přestane jít po celém světě elektřina, náhle bourají auta, večer padají satelity z nebe a nikdo netuší co se děje. Následkem toho lidé nemůžou záhadně spát a spouští se v nich agrese! Hlavní hrdinka se snaží zachránit svou dceru, která jako jediná může usnout. Matka se jí snaží ukrývat až pochopí, že není jiné východisko než jí předat vládě. První polovina mě bavila o poznání víc, v té druhé už se to vleklo a závěr otevřený. Snad se jim podaří pokračování více propracovat a rozvinout, potenciál to má! 60% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Netflix nepochybne priniesol oveľa horšie a menej nápadité projekty ale pravdu povediac jedna hviezda navyše by sa možno dala dať asi za pasáž v ktorej vyšli von trestanci z väznice a za tú s Camarom v autodielni. Jeden z prípadov keď by sa celý príbeh dal spracovať oveľa lepšie, ak by dej išiel o čosi pomalšie a sústredil sa na viac ľudí. Po výpadku totiž nepochybne došlo k viacerým nehodám pri ktorých by niekto umrel a niekto by ho oživil a tým pádom záverečná pointa vyznela trochu ako výsmech. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám pocit, že Netflix se etabloval k pozici přímého konkurenta americké televizní stanice Sci-FI (dnes už Syfy). Bez nějakých emocí si v klidu točí různé sci-fi záležitosti. Někdy dobré, někdy hrozné. Někdy s dobrými herci, někdy s nounejmery. Tento je hrozný a s nounejmery. Takže ta horší varianta sci-fi z Netflixu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Ke konci filmu není vysvětleno, proč je v plné uniformě přítomen člen americké pobřežní stráže. (Johnny.ARN)
  • Při odčerpávání paliva z traktoru by se jednalo o růžovou (zemědělskou) naftu, která by vyřadila z provozu auto, které řídili. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama