Reklama

Reklama

La mujer de la tierra caliente

  • Itálie La donna della calda terra (více)

Obsahy(1)

Muž a žena (Whitman & Gemser), oba s pestrou minulostí, jedou společně stopem. Za nějakou dobu začnou konverzovat o svých posledních vztazích. Skrz flashbacky je popsán a objasněn rozpad jejich vztahů a důvod, proč jsou v současné situaci. Na konci cesty si uvědomí, že mají velmi mnoho společného a že se mezi nimi začíná vyvíjet silné pouto. (Karlos80)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Říká se tomu asi osud, potkali se při jedné cestě stopem, oba s velmi pestrou minulostí, společnou cestu si krátí rozhovory o životě, kdy mmj rozebírají svoje poslední vztahy, povídají si o tom, proč se jim rozpadly a proč se nachází v současné situaci, oba chtějí začít nový - lepší život, až téměř na konci cesty si uvědomí že mají mnoho společného, silné pouto se začíná rozvíjet. Decentní soft-erotické dobrodružství s Laurou Gemser a Stuartem Whitmanem, celé odvyprávěné skrz zdařilé flashbacky. Nebylo to špatné (hlavně po příběhové stránce), ale zas se toho tady moc nedělo a spíše mě to nudilo. Krom ty dva uvedené žánry, bych přidal ještě další, a sice komedii, je tam i pár docela vtipných scén (řidiči taxíku, striptýz) etc. Laura zde opět ukáže vše, krom toho zde hrál i její skuteční životní partner a manžel Gabriele Tinti, zde ve filmu jeden z jejích bývalých milenců. Nej scény; sex s mrzákem a finále. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taká zvláštna melodráma s prvkami komédie a tragikomédie. Laure ale úloha pretĺkajúcej sa ženy vôbec nesedela, Stuart Whitman už od začiatku vyzerá na umrenie, každý je taký ušmudlaný, spotený a špinavý. Z počiatku sa v deji aj ťachsie orientovať, a aj potom vám žiadna postava k srdci neprirastie. To v  v tom deji zanikne aj pekná erotika a krásna Laura a jej luxusné telo, aj keď nie celkom... Škoda, prostredie je krásne, Laura tiež, ale Joe D'Amato alebo Jess Franco by takýto námet, myslím, zvládli oveľa lepšie. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Rozvláčný a příliš ukecaný film, kde sledujeme dva nesourodé charaktery, postaršího muže a mladou ženu, bilancujícími nad svými životy, před kterými oba utíkají. Laura Gemser se tu tváří strašně přechytřele, sype ze sebe "životní moudra", jak stará cikánka na pouti a upocený Stuart Whitman jí přitakává, svěřuje se a vypráví o svých problémech... Natočeno je to hezky, nechybí exotické lokace (natáčelo se ve Venezuele), příjemná hudba a několik povedených soft-erotických scén, včetně jedné vtipné sexuální eskapády komické dvojice řidičů. Příběh poskládaný ze vzpomínek taky není uchopen špatně a závěr možná i překvapí, ale ústřední děj mě vůbec nebavil a ty dialogy hlavních postav nakonec i otravovaly. Rozebírání bývalých vztahů, naivní a prostoduché filozofování... Nic moc pro mě, i když věřím, že leckterého fanouška Black Emanuelle a decentnějšího sexploitation, mohou i mírnější žánrové atributy tohoto filmu zaujmout natolik, že půjde s hodnocením výš. Za mě tentokrát 2,5*. ()

Reklama

Reklama