Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

spable 

všechny recenze uživatele

CHCE TO PROSTĚ NARODIT SE KOLEM ROKU 1964 jako já a potom budete jako malý kluk chodit každý den za 3 kačky do 3.řady na film, který je vtipný a rozdivočelý. DALTONOVÉ! DaLtOnOvé!! daltonové!!!!! Kino po týdnu změní program a vy jej ještě zachytíte v jiném kině a... a pak je Vám 35 let a díváte se na něj v televizi a je to pořád stejné a Vás hřeje u srdce, že kluk ve Vás se neztratil. Těším se na rok 2055. S chutí si dám repete. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený animák se Šťastným Lukem, se spoustou vtípků, ale s ničím, co by mne dostalo někam výše než na úroveň lidové westernové taškařice. Mít tak osm let, bavím se královsky, ale dnes už mi zde silnější než prvoplánový příběh poněkud chyběl. Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=ke6JNVK3AWQ ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Naval kasu!" "Iste, pán Dalton. Mám vám ju niekam poslať?" "Nie, vezmem si ju so sebou." "Chcete ju zabaliť, pán Dalton?"     Vôbec netuším, čo na tomto diele používatelia ČSFD vidia také výnimočné (hodnotenie na IMDb je úplne niekde inde). Mne to pripadá ako poriadne plytká záležitosť s chabým príbehom a takým značne pritrúblym humorom (len sporadicky sa nájde aj niečo naozaj vtipné, napr. počas výstavby mesta Daisy Town). No a tá hlavná postava s lesklou ofinou a našpúlenými perami, čo si ustavične šúľa cigaretu, je skoro až úchylná. Napriek svojej malej dĺžke sa film pre svoju nezáživnosť zdá byť subjektívne priam nekonečný. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Lucky Lukovi jsem nikdy na chuť moc nepřišel. Má to krásnou kreslenou animaci, která byla o tolik hezčí než dnešní počítačová, ale na Asterixe se to ani v nejmenším nechytá. Ono celkově to je jen změť různých skečů, což se ani do kresleného filmu nehodí – seriálová produkce by to ocenila více. Jinak ale mám rád Lukovy klasické repliky „Jo“, a i když nejsem na starém Divokém západě, tak ani já nikdy nepromarním příležitost sezvat dohromady přátele k velikému čtverylkovému tanci. A nesmíme zapomenout na výborné bratry Daltonovy, kteří byli opravdu vtipní se svým logicky definovatelným vztahem mezi výškou a inteligencí. Leč bohužel ani tyhle aspekty mi nedovolí dát více než tři hvězdy. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Lucky Lukea jsem si pamatoval z dětství jako zábavný seriál (!) s vynikající znělkou. Jeho začátky však, jak je vidět, tak slavné nebyly... pár neotřelých nápadů se filmu sice nedá upřít, ale kdyby každou scénu zkrátili na polovic, výslednému dojmu by to jenom prospělo. Pak by možná šlo přejít i ten pofidérní scénář... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama