Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská si přes internet hledá chlapy akorát jí to nikdy nevyjde a tak aspoň o tom píše články do novin. Jednou si najde chlápka co si myslí, že je ten pravý a rozhodne se za ním dojet přijede tam a zjistí, že vypadá jinak než na fotce tak chce odejít, ale pak potká chlápka co vypadá jako původně ten na té fotce a chce ho sbalit mezitím se, ale vše zvrtne. Největší problém filmu je v kástingu  hlavní herečka je taková šedá myš jak se říká a ten kluk vypadá tak na 15 let a navíc se zde absolutně nehodí vypadá jak někdo kdo si odskočil ze Stiflerových party v Prci Prci Prcičkách dokonce tam i podobný kluk hrál , ale tenhle to není. Nebýt toho konce více jak 2 hvězdy bych nedal. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti je to typický romantický vianočný film, ktorý obsahuje množstvo klišé. Film je dobre naladený a zábavný po celú dobu, ale scenár má niekoľko zásadných problémov a zdá sa, že nevie, čo robiť so svojou zaujímavou premisou. Existuje niekoľko banálnych momentov, predvídateľných momentov a nakoniec sa to riadi celkom štandardným vzorcom. Celkovo však jeho šarm a hlavní herci robia film lepším ako súčet jeho častí, a aby to stálo za to aspoň raz pozrieť. 6/10 ()

cross 

všechny recenze uživatele

Všechno jsme to viděli milionkrát a často mnohem lépe, ale mně tahle romantická komedie prostě docela sedla - nenásilná, milá i docela vtipná. Romantické to až tak moc nebylo, chemie mezi ústřední dvojicí je opravdu nepravděpodobná, ale ve výsledku je to good-feeling movie a o to v tomto žánru jde přece především... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Úroveň romantickejch filmečků šla dost dolů, a tohle je zářnej případ. Pamatujete si slavný rom-komedie a jejich protagonisty. Bylo jich hodně, a všechny ty dvojice měli jadno společný. Jiskřilo to mezi nima. Hlavní potřeba každýho podobnýho filmu. Milostná past ovšem tohle nemá. Ty dva se k sobě maj asi jako kočka se psem. Navíc je to prkenný, nevtipný, až blbý. Kdo vybral tohodle šikmoočka s výrazem žáka z šestý třídy základky do role třicátníka. Celý spatný. 30%. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama