Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vánoční pakárna, od které nemůžete mít velká očekávání, tedy pokud nejste pubertální dívka, která chce žít stejně jako dané postavy ve filmu. Dostává mě jak Nina Dobrev stále dokáže hrát dané postavy a jsem zvědavá, do kdy toho bude schopná :) Je to předvídatelné, ale vlastně mě to bavilo, ale děkuji - jednou stačilo :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americke romcom komedie se stali zombie zanrem z bezmozkovym obsahem. Protiklady se pritahuji. Vzdy a navzdy.Film nema nic mene a nic vice, nez co subzanr vyzaduje. Hvezdu navic davam za humor a hlasky jako Dej si trochu koksu,pak stihnes vsechno,Kdyz nejsem na cestach , najdes mi doma, jak planuji dalsi cesty, Je cestovatel, ale vynechava proflakly mista ,Nikdy never nikomu s fotkou, kde nema v ruce dnesni noviny, Proc jsi ho nechtela? Nedalo se poznat, ze neni opravdu stastny,apod. Nemohl jsem uverit,ze by byla nejaka holka schopna si vzit Cinana,ale Vladimir Komarek na jedne vynikajici prednasce pro verejnost rikal,ze v Cine brzo vznikne vrstva miliardaru a budeme svedky,jak se za nej provda ceska holka. Take rikal, ze USA se vyznacuji neuveritelnou misivosti. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický vánoční feel good movie s předem jasně daným průběhem i výsledkem.Není tu vlastně vůbec nic co by jakkoliv překvapilo,ale ve výsledku to vlastně nijak nevadí.Díky sympatickému obsazení Love Hard uteče jako voda a i když z toho žádná vánoční klasika nebude,na to jedno podívání nijak neurazí...60% ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama