Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Až díky jednomu internetovému komentáři jsem zjistil, že název dává smysl. Stačí se podívat na názvy dvou nejvíce zmiňovaných filmů - LOVE actually / die HARD. Pro našince by to byla nejspíš Nebeská past. Šla by asi i Láska smrtonosná, ale to by se spíš dalo aplikovat na tu scénu s domovem důchodců (ta mi jinak evokovala jistou jinou scénu ze sitcomu Parks and Recreation). Ale zpět k LH. Je to romcom se slušnou osobností, kde pokud si člověk odmyslí minimální charakterizaci hlavní hrdinky a několik málo děr v příběhu co se týče úvodní zápletky (které by se daly odmávnout hloupostí postav), je na co se dívat celou dobu. Josh a jeho rodina nejsou oběťmi různých karikatur (a je zároveň i dobře, že máme i trochu větší variaci co se týče love interests), předělávka písně Baby, it's cold outside do modernější podoby je poslouchatelná možná i víc než originál, široko daleko žádný velký záporák a žádná velká nedorozumění. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Všechno jsme to viděli milionkrát a často mnohem lépe, ale mně tahle romantická komedie prostě docela sedla - nenásilná, milá i docela vtipná. Romantické to až tak moc nebylo, chemie mezi ústřední dvojicí je opravdu nepravděpodobná, ale ve výsledku je to good-feeling movie a o to v tomto žánru jde přece především... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama