Reklama

Reklama

V roce 1969 norská vláda oznámila objev jednoho z největších světových ropných polí v sousedním Severním moři, čímž zahájila prosperující období těžby na moři. O 50 let později se začnou projevovat důsledky pro životní prostředí – na dně oceánu se otevřela trhlina, která způsobila zřícení plošiny. Tým výzkumníků, včetně Sofie, která obsluhuje ponorku, přispěchal, aby hledal pohřešované a posoudil příčinu škod. Zjistí, že je to jen začátek možné apokalyptické katastrofy. Když jsou vrtné plošiny evakuovány, Sofiin milující společník Stian uvízne v hlubinách moře a Sofia se musí ponořit, aby ho zachránila. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (22)

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Čo napísať.. pozrel som to na jedno posedenie a ani raz som nezisťoval, koľko ešte zostáva do konca. To znamená, že dej bol dosť pútavý, trikovo to možno nemá na San Andreasy, ale rozhodne nepôsobia zle a podobnosť s Deep Water - no a čo. Rozhodne film patrí medzi tie lepšie katastrofáky - osobne by som ho zaradil niekde na úroveň Deep Impact-u. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Norsko přidalo další katastrofák, a zatím je to lepší, než kdy dříve. Jasné, chce to trošku zrychlit nezajimavé scény, ale když film zkrátíme o cca 20 minut zbytečností, které do filmu nic nepřidávají, najednou je to fajn film, kde se pracuje s podvodními roboty, lítá se vrtulníkem, bortí se ropná plošina, skáče se záchraným člunem z plošiny do moře, a F-35ky mají sexy průlety nad mořem! Scénář není blbej, herecké výkony uvěřitelné a slušné...solidních 80% a****. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nervydrásající katastroficko-ekologický thriller norské provenience, před jehož akčním nábojem a strhujícím dějem musí závistí zblednout i ty nejlepší díly těch nejlepších Dietlových československých televizních seriálů. Nastěhuje se Sofia ke Stianovi a bude dobrou náhradní matkou jeho synu Odinovi? A podaří se jí posléze při téměř pirátské sóloakci zachránit jejího milého vousatého plešáčka z útrob obří plošinné nohy? Nezahubí je poté uniklá hořící ropa na mořské hladině? Dokáže Sofia ve finále povolit ventil na pumpě čerpadla? A čí je to vina, že lidé bez ohledu na Matku Přírodu bezohledně provrtali mořské dno jako ementál? A co na to Gréta? To vše a ještě mnoho dalšího se jistě dozvíte, pokud vydržíte až do konce a neusnete. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Európska verzia“ (viem, trochu preháňam) filmu Deepwater Horizon, ktorý napriek snahám nemá takú dynamiku, akú by sme na prvý pohľad očakávali. Z hľadiska možnej katastrofy (a z toho, že čo všetko by sa mohlo stať) však „svoju kolegu“ prekonáva. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po Vlně a Zemětřesení do třetice všeho zlýho z Norska. Zdá se, že výroba katastrofických filmů se přesunula právě tam a nutno uznat, že s každým dalším snímkem se zlepšují. I tady najdeme hluchá místa a byť efekty jsou podobně jako v Zemětřesení naprosto v pořádku, tak samozřejmě mohlo by jich být víc, ale tady se nepracuje s miliardovými rozpočty takže v rámci možností zcela ok. Jsem zvědavý s čím Norsko přijde příště. Tady to ještě na čistý čtyři hvězdy nevidím, ale za mě jde úroveň rozhodně nahoru.65% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama