Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi si bývalá hvězdička Mickey Mouse Clubu chtěla ještě jednou užít toho podmanivého pocitu před kamerou jenž znamená svět. Ale když už, tak proč takto? Její pošetilý klišétrip není vhodný ani pro Disneym kojeného adolescenta, všechen rozum již nabravší si o takovou zbytečnost neotřou ani zablácený gumák. Tak kdo je cílová skupinou? Hrdá maminka Britney Spears? Ovdovělý soused Zoe Saldany? Strýček z třetího kolene Taryn Manning? Osamělá prodavačka lůžkovin? Opravdu nevím! Laciné, ušmudlané,omakané jako rtěnka z pouti. Dívky si maximálně mohou gratulovat, že to neovlivnilo hudební kariéru Britney, hereckou Zoe a stravovací návyky Taryn, ale jinak radši sbalit mikrofon a honem pryč. ()

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Pred desiatimi rokmi, keď sa tento film natočil sa mi táto hudba páčila a Britney Spears bola nádherná. Je to však minulosť a dnes je jej hudba otrasná ako aj ona sama. Ale práve preto, že je to film natočený v roku 2002 a nie v dnešnej dobe dávam z nostalgie 2 hviezdičky, aj keď je zrejmé, že o nejakých hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od totálne nulových hereckých výkonov som pomerne bez ujmy prežil tento film, na ktorom si svojho času poriadne pochutnal každý filmový kritik. Mánia okolo Britney je už dávno prehrmená a som rád, že dievka dostala rozum aspoň v tom, že sa nehrnie do filmovej brandže. Zato jej posielam obrovské dík. Marketingový ťah sa síce podaril ale aj sebe posielam dík, že som za to v kinách nevyvalil zbytočné prachy. Čo je však na zamyslenie je, že tie dve piesne, ktoré mohli vytiahnuť Britneyno vystúpenie pred kamerou z absolútneho dna mi prišli absolútne gýčové. 35%. ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

Psychedelická rally, která má jediný cíl - umlátit k smrti všechny slušné diváky. Britney je herecké dřevo nejvyšší kategorie, ale její dvě povedené kamarádky ji trumfují o tři námořní míle. Přidejte si televizní režii, náhodně obsazeného Dana Aykroyda a hudební vložky (bože Dane, cos to udělal?) a máte film kalibru se kterým se může měřit jen Vít Olmer a jeho Waterloo po česku... ()

sa_kra odpad!

všechny recenze uživatele

Marně hledám dlvod, proč se samozvané zpevačky slash tanečnice slashherečky slash modelky slash cpou i na filmové plátno v bracích jako je tenhle. Pokud je vám více než deset let a nejste zrovna velký fanda sladkobolných písniček Britney, tak se tomuto titulu vyhněte velkým obloukem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Britney Spears za svůj výkon získala cenu Zlatá malina pro nejhorší herečku. Stejné ocenění si v kategorii nejhorší píseň vysloužila i skladba „I'm Not a Girl, Not Yet a Woman“, za kterou rovněž stála Spears. (Dlee)
  • Vůz, ve kterém všichni jedou na výlet, je Buick Skylark. (Dlee)
  • Britney dostala filmové příjmení "Vagner" podle osoby zodpovědné za casting Kima Davis-Vagnera. (Dlee)

Reklama

Reklama