Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Skvost kinematografie. Naturalistický filozofický napínavý road movie o existenciálnych problémoch súčasnej americkej mládeže, realisticky reflektujúci skutočnosť so skvelými hereckými výkonmi, v ktorom žiari hviezda súčasnej pop scény multitalentovaná Britney Spears a trojica menej známych, ale o to lepších hercov. Britney je nielen talentovaná speváčka, ale aj herečka. Neviem prečo akademici v roku 2002 zabudli nominovať tento briliant plný napätia, emócií a dobrodružstiev troch kamarátok a dobrého zlého chlapca ma ceste za ich životnými snami. Muzikálové a spevácke vložky sú úžasné a tvoria neoddeliteľnú súčasť filmu, ktorý by bez nich bol snáď o polovicu kratší a určite menej dynamický. Fuuuuuuuu..........dobrá tráva.........jasné dělám si prdel. ()

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud byste tento neuvěřitelný a příšerný výpotek brali jako parodii na teenegerovské filmy, možná byste se i bavili. Ono to ale nějak nejde, už jen proto, že tento paskvil je míněn naprosto vážně. Příšerné dialogy, absence jakéhokoli příběhu, scén, které by vás vytrhly z letargie a také hereckých výkonů. Doufejme, že uctívaná popikona Britney Spears se už na plátně nikdy neobjeví. Když už jí musíme poslouchat v rádiu a sledovat ve videoklipech... ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nelze příliš vyčítat filmu, který je určen pro úzkou skupinu lidí... Nebo ano? Nejvíc odpadů, co jsem kdy viděl pohromadě, tvrdí, že ano. Já, který patřím do té úzké cílové skupinky, říkám, ne. Ptám se jen, proč se všichni ti odpaďáci tady na to dívali, když nemají rádi Britney ani filmy tohoto ražení a nabízí se i otázka, proč vlastně cítí tolik vyjádřit svůj stav, že se s tou malou cílovou skupinkou v žádném případě neztotožňují. Nicméně... Pěkný film pro fanoušky Brit takové, jako byla kdysi. ()

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Pred desiatimi rokmi, keď sa tento film natočil sa mi táto hudba páčila a Britney Spears bola nádherná. Je to však minulosť a dnes je jej hudba otrasná ako aj ona sama. Ale práve preto, že je to film natočený v roku 2002 a nie v dnešnej dobe dávam z nostalgie 2 hviezdičky, aj keď je zrejmé, že o nejakých hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. ()

efka.off 

všechny recenze uživatele

Problém není v hereckých výkonech, ty jsou v pohodě. Spíš jde o to, že je to fakt pitomý, scénář opravdu není nijak náročný, chvílemi to působí spíš jako parodie a třeba karaoke scéna byla total trapná. Kdo by ale čekal od tohoto typu filmu něco hlubokomyslnýho? Nebylo to ale rozhodně tak strašný, jak jsem si předem udělala obrázek (lidi asi dávají odpad tak nějak z principu nebo jdou s davem) a nezaslouží si být mezi nejhoršími filmy ever. Já se přiznávám, že jsem se místy i bavila a vidět tohle ve 13, miluju to😅. Dnes jsem ale o trošku starší a mam ráda kvalitnější materiál, takže za mě ⭐⭐. I když ta třináctiletá holka ve mně bude napořád ☺️ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Anson Maunt přijal roli Bena coby velký fanoušek Britney okamžitě. Během přípravy pak zkoušel s Robertem De Nirem, se kterým dříve spolupracoval na snímku Hodina pravdy (2002). (Dlee)
  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)
  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno