Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 7

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (86)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné štyri hviezdy. Ok, nemá to na filmy typu Ja zloduch, ktoré kedysi trhali rekordy a spomínam ich preto, že som si dal repete s dcérkou, ale... ale animácia bola skvelá, tak rýchlo nezostárne, akcia bola miestami na detský animák dychberúca, zapojenie aj klasických hrdinov Justice League aj tých zvieracích bolo fajn, až teda na to prasa a jeho spojenie s Woder Woman, to mi tam nesedelo. Z Aquamana urobili väčšieho debilka, ako je v komixoch či filmoch, ale Sup a Bat boli super, rovnako ako Krypto. Sebranka okolo Krypta až na tú "prasnicu" krásne odlišná aj schopnosti na úrovni, podobne ich protivníci. Ja sa nesťažujem, s dcérkou sme sa aj nasmiali, aj vynadívali, aj zabavili všeobecne, nepohrdol by som druhou časťou. ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

4/10 – Krypto je superpes, který se úspěšně vetřel do Supermanova únikového plavidla, ve kterém společně opustili planetu Krypton. Na Zemi pak zůstali nejlepšími přáteli, než mezi ně zasadila klín žena. Sílu jejich přátelství prověří zlotřilé morčátko Lulu, pravá ruka Lexe Luthora, která chce zničit svět. Jak nezajímavě, tuctově a zapomenutelně to zní, tak vězte, že přesně takové to taky je. Od animace až po příběh. DC Liga supermazlíčků vykrádá Snyderovu Justice League víc, než by člověk na první dobrou řekl, a nepřináší na stůl nic nového, jen tupou zábavu pro děcka. Nic proti tomuhle snímku nemám, snad jen to, že už se mi tenhle koncept přejedl. Průměrný projekt ve všech ohledech. Roztomilý vizuál zvířátek a nevinné vtípky sem tam přidají pár pomyslných plusových bodů, ale jinde je zase ubere scénář (jestli se ten do očí bijící hero's journey ještě dá takhle nazvat). V celé hodině a tři čtvrtě nejsou žádná vyloženě hluchá místa, spíš je to tak nějak hluché celé. Děj otravně předvídatelný, zvraty až bolestně průhledné. Dohromady film, který se ztratí v záplavě superhrdinských záležitostí a za pár let už si na něj nikdo ani nevzpomene. Verdikt: "_" ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). DC Universe je pro mě pořád španělskou vesnicí a neimponuju k ní natolik jako k Marvelu. Vzhledem k tomu, že Marvel momentálně dehonestuje všechno co jsem na něm miloval, tak seru na nějakou She - Hulk nebo Ms. Marvel a raději jsem dal přednost tomuto neškodnému animáku.  Lákadel bylo hned několik. Chtěl jsem vidět, jak tvůrci naloží s tím celkovým nápadem, že tam budou zvířecí variace na známé hrdiny. Potom dalším silným lákadlem, kterým animáky disponují jsou herci, kteří jednotlivé postavy namluvili. Tady se představilo několik hereckých es. Na mysl mi přichází například Keanu Reeves nebo Dwayne Johnson. Jaký byl tedy výsledek? Hele žádná výhra to taky nebyla. Zvířecí hrdinové jsou v pohodě, ale spíš jsem fandil vedlejší postavě veverky než hlavnímu psovi. Zápletka je originální a i já, který neviděl žádný film se Supermanem už teď chápu, že mu vadí zelený kryptonit. Tempo to má svižné a děj krásně utíká. Ale že bych se u toho bavil a za břicho popadal jako u The Bad Guys nebo Turning Red, tak to určitě ne. Ze začátku jsem byl nadšený ze vzhledu prasátka, ale po chvíli to člověka omrzí. PS: Nevím jestli se mi líbila potitulková scéna, ale jako nápad a teasing na další DC film to funguje velmi dobře. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Herečka Olivia Wilde zde namluvila postavu Lois Lane. Ironií je, že Wilde se o tuto roli ucházela už dříve, v konkurzu však tehdy neuspěla a postavu neohrožené novinářky ve snímku Muž z oceli (2013) nakonec získala Amy Adams. (fiLLthe3DD)
  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama