Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čestný newyorský policista Billy Brennan vstupuje do temného světa korupce a vražd. Stane se svědkem zločinu - jeho nejlepšího přítele a bývalého partnera Vinnieho smrtelně zraní, protože se zapletl do nezákonných obchodů. Před smrtí Billymu prozradí heslo. Ten začne na vlastní pěst pátrat v podsvětí po vrahovi. Sám se zaplete s děvčetem informátora, drogově závislého gigola. Nakonec použije svérázné metody, které zloduchy poštvou proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Súhlasím do posledného slova s Wacoslavom. Vegetol ako vždy kecá a zase tak dobré lokácie, aby si to zaslúžilo 3*, to nemá. Dodám len, že William Baldwin je ako vždy nevýrazný. Ľavou zadnou ho tromfne jeho bratranec z tretieho kolena Adam Baldwin a kráske Elizabeth Mitchell čierne vlasy fakt nepristanú. 4/10. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Další bídný film s mým velikým NEoblíbencem Williamem Baldwinem, jehož trapné NEherectví mě dokáže vždy spolehlivě pobavit. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané béčko bez solidních hlášek :( Ale když si chce člověk něčím ukrátit čas, tak to jo. Lepší než drátem do oka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že sa jedná len o maximálne priemernú snímku, ale má svoje svetlé miesta. V prvom rade bratia Baldwinovci (William a Adam) sa výborne dopĺňali a boli skvelá dvojka. V neposlednom rade ten krimi príbeh nebol vôbec zlý a bavil. Ale to samozrejme ku dobrej snímke nestačí. Navyše je z toho cítiť neuveriteľné Bčko, ak nie rovno Cčko. Snímku som si pozrel, pretože som sa snažil zhliadnuť celú filmografiu mojej obľúbenej Elizabeth Mitchell a v tejto sníme svojím šarmom a hereckým umom opäť nesklamala, ale predovšetkým musím pochváliť skvelého Jona Sedu, z ktorého sa neskôr stal známejší herec a veľmi kvalitný. Asi by som vám poradil takto: Ak budú dávať tento snímok v televízií, tak si ho pozrite, ale ak si ho chcete stiahnuť tak kvalitnú akčnú krimi drámu hľadajte ďalej. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Solidní díky obsazení vůbec né nudné béčko, ve kterém William Baldwin mstí svého nejlepšího kámoše a par'táka Adama Baldwina, který se tak trochu zapletl s mafií (neber úplatky nebo se z toho zblázníš) aby pomohl své pohledné exotické ženě a synovi. Akce nic moc, efekty žádné, hlášky nulové, příběh ojetý ale obsazení povedené zvláš't klasický Adam Baldwin jak ho máme rádí a projevově sympatický mafián v podání Jona Sedy. Navíc i pohledné herečky. ()

Reklama

Reklama