Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (333)

JFL 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nedomrlá, ale povětšinou hezky plnotučná zábava, která v klíčovém finálním aktu zabere naplno. Nutno uznat, že od "Obrazů starého sveta" nebylo v lokálním filmu před kamerou tolik naturalistických ksichtů a dalších částí těl, a už jen za to si "Party Harder" chválu zaslouží. V zoufalém období sucha v tradiční červnové mizérii, než se všechny kloudné filmy uráčí odbýt si premiéru ve Varech, je tohle solidně obesrané panoptikum přesně tím hrdinou, kterého si česká kina možná nezaslouží, ale rozhodně ho potřebují. Takže děkujeme a přejeme ještě více diváků než doposud, náš Hnědý řitíři. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Řezník podruhé a progres je vidět především na technické stránce věci a možná také trošku na (ale opravdu jenom trošku) umírněnejším humoru. Pokud se to vůbec tak dá říci, protože většinu času se pohybujeme dost za hranou. Určité kvality se tomu upřít nedají a tím se vysvětluje i progres v hodnocení tady na csfd. Stále se však jedná o záležitost pro dost specifické publikum. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak zas jednou po dlouhém čase může být člověk hrdý na něco, co pochází z České republiky. Když teda přijme fakt, že to je plné kund, píč, kurev, čůráků, blití, píčovin, sraní a obecně inteligentního a vkusného humoru ve všech jeho podobách. Balzám na duši a se špatným hodnocením běžte do píče, zmrdi! 100% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na české poměry jde o fajn komediální a zvrácený úlet, který je svým pojetím a formou progresivní. Některé scénky sice balancují na hranici trapnosti a " přes čáru" ( Vyšehrad je bez debat pořád největší topka posledních let po všech stránkách), a občas šlo blbě rozumět ( Adam Ernest je sice vtipný, ale raději bych byl kdyby mluvil normálně). Mám to mezi 3-4, ale jakmile byl na scéně Doktor, což je nejlepší postava i jedničky, tak jsem se smál nahlas. Zaujalo i finále, které je velmi odvážné, drsné, bizární a zvrácené jak se patří. V tomhle ohledu za mne silnější a progresivnější zážitek než Banger, co se týká drog a party. 7/10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl očekávání nastavená trochu výš, protože jsem se neubránil lehkému zklamání. Jasně, místy je to pořád strašná sranda, u které jsem se v kině tlemil nahlas. Ale spousta scén mi přišla jako nevtipná (či trapná) vata, hlavní postavy mi byly dost nesympatické, na můj vkus tam bylo málo Mácháče a hezkých holek, a celkově mi asi jednička se svým výrazně skromnějším rozpočtem přišla tak nějak čistší, a hlavně původnější, protože spoustu toho, co je ve dvojce, už člověk zná z jedničky, a sequely skoro nikdy nepřekonají svůj vzor, což se mi potvrdilo i zde, i když většina lidí to určitě bude vidět přesně obráceně (viz hodnocení jedničky 61 % vs. 81 % dvojky). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)
  • Ve filmu je několik cameo rolí pro české hudebníky. Jmenovitě se ve filmu objevil zpěvák Martin Kocián, kapela Gutalax, brněnský rapper Redzed, kapela absolventů školy Jedličkova ústavu The Tap Tap a také samotný tvůrce Martin Pohl s kapelou Sodoma Gomora. Sám Martin Pohl v jednom rozhovoru řekl, že měl vymyšlené cameo i německého zpěváka Tilla Lindemanna z kapely Rammstein a komunikace se zpěvákem dokonce proběhla. Kvůli covidové situaci a pozdějšímu natáčení však toto cameo nakonec nevyšlo. (Hlavonozec)
  • Závěrečná párty byla natočena v pražském klubu Fuchs2. (Gandalf42)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama