Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Není to takový brutální úlet jako první díl a je tu znát i profesionálnější filmařská práce, ale pořád je to hradcoreová kanálová zábava, ve které není nouze o zvratky, štěnice a sračky, což vše tvoří kulisu ústřednímu motivu a to touze si zapíchat. Neměl jsem tu větší problém a potěšila i epizodní přítomnost české grindcoreové legendy Gutalax. Ostatně kde jinde by měla tahle kapela zahrát, když ne tady. To jsem zvědav, s čím přijde Řezník příště. 80% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Produkčně je to výš, herecky je to pořád poloamatérské, ale takovým příjemným, nekřečovitým způsobem. Vtipy jsou brutální, nechutné a nevkusné, prostě takové, jaké máme od Ing. Pohla rádi a kvůli kterým na to celé koukáme. Jednička mi přišla ostřejší, ale i tady si člověk najde svoje. Super camea (Kocián z Lunetiků, co žebrá od Klempíře bagetu, taptapové). Rozhodně jedna z nejlepších českých komedií za poslední dlouhé roky a jedna z mála, u kterých jsem se na pár místech smál nahlas. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Řezník podruhé a progres je vidět především na technické stránce věci a možná také trošku na (ale opravdu jenom trošku) umírněnejším humoru. Pokud se to vůbec tak dá říci, protože většinu času se pohybujeme dost za hranou. Určité kvality se tomu upřít nedají a tím se vysvětluje i progres v hodnocení tady na csfd. Stále se však jedná o záležitost pro dost specifické publikum. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak zas jednou po dlouhém čase může být člověk hrdý na něco, co pochází z České republiky. Když teda přijme fakt, že to je plné kund, píč, kurev, čůráků, blití, píčovin, sraní a obecně inteligentního a vkusného humoru ve všech jeho podobách. Balzám na duši a se špatným hodnocením běžte do píče, zmrdi! 100% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí jedničky, která si to u mě svojí absurditou vypálila na cca 70% a několikrát jsem se u ní fakt přes všechny ty fekál vsuvky zasmála, jsem se na dvojku těšila jako na jistojistej nářez, kterej to všechno dotáhne ještě o level výš. A ono kupodivu, nebo možná právě proto, aby film prošel přes kinodistribuci, působí celé pokračování, ač je skoro dvakrát tak dlouhé, jakoby se tentokrát se všemi nápady drželo mnohem víc při zemi a bylo celkově víc křečovitý a strojený. Zatímco jedničku bych si dala klidně hned znovu, u dvojky to nutkání nemám. Kvalitní filmařina se ale musí nechat, je vidět, že se Řezník s každým kouskem někam posouvá a myslím jako lichotku, když řeknu, že styl, jakým jdou oba filmy natočený, nepůsobí vůbec typicky česky. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)
  • Pan doktor v jedné scéně dává holčičce, kterou bolí bříško, vypít Metaxu. Stejný alkohol doporučuje a dává svému synovi v prvním díle jakožto „nejlepší kundolep“. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno