Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

littlesatan 

všechny recenze uživatele

Začátkem to je klasický horror, ve kterém se rodina přestěhuje do nového domu, kde se samozřejmě vyskytuje duch. Příběhově se to pak ale vyvine skvěle. Byla jsem překvapená, a mohu říct, že je to jeden z těch "lepších" filmů, který tenhle rok zatím vyšel. Jen to chování negrovského otce, to byl pěknej extrém.  Prostě typek víc závislej na sociálních sítích než jeho děcka. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Christophera Landona poznám ako vynikajúceho scenáristu, tak i ako super režiséra. Stal pri zrode Scouts Guide to the Zombie Apocalypse , ktorý je u mna veľmi vysoko a všetko najhoršie bola celkom pohodovka i keď jednotka bola o niečo lepšia. Slečna bestia ma tiež zaujala a teraz prišiel z niečím, čo s originalitou nemá čo dočinenia. Ale i so všedným scenárom, vie dobrý režisér divy a to je i tento prípad. Je to podobne duchovi, Beetlejuicovi, Krotiteľom duchov a i Prízraky. Ale i tak je to celkom pohodová jazda a to i keď je tu krutá stopaž. Je to čistý pohodový rodinný film, ktorom to kazí jedine prítomnosť kravky menom Jennifer Coolidge, ale aspoň tu nie je dlho. Film nevystraší, ale aspoň vás trocha môže rozveseliť nad vtipným dianím vo filme. Tak šup šup k obrazovke cela rodina a ide sa pozerať duch 2. Trocha nadhodnotím, ale slabé 4* zato dám. ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Neděle a film na zkouknutí v posteli se 14 letým puberťákem. Prý rodinný oddechový film, komedie - haha.  Jasně, já jsem se na to chtěla podívat už jen proto, že ducha hraje David Harbour, alias Hopper ze Stranger Things, a musím uznat, že byť nejsem cílovka a 15 už mi bylo dávno, tak mě to bavilo od začátku do konce. Rodinka se nastěhuje do domu, ve kterém bydlí duch, ale jeho snaha vystrašit 15 letého kluka na půdě nevyjde.. ten si ho natočí a místo aby strachy utekl, se mu začne smát. Otec rodiny v tom vidí obrovskou business příležitost, protože čísla u nahraného videa na yt skáčou raketovou rychlostí nahoru, ale syn se s duchem spřátelí a když pochopí, že nemůže mluvit, snaží se přijít na to, proč uvízl v našem světě a co se tehdy, před 50 lety stalo. Duch si totiž na nic nepamatuje. Příběh se začne pomalu rozmotávat a byť se jedná o vcelku akční a vtipný film, ke konci už je to spíš krimi/drama a starým plačkám jako mě se budou kutálet slzy jedna radost.  David Harbour, který neřekne za celé dvě hodiny jediné slovo zahrál tuhle roli dokonale a jestli jsem potřebovala nějaký milý film, tak tohle mi přesně padlo do noty.  Ne, není to bůhví jak převratné filmové dílo, ale věřím, že se na ten film podívám s radostí znovu.  Moje hodnocení: 8/10 ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Ha há Tak tu máme zase pre zmenu černošský rasizmus. "Nebudem ako hlúpe biele rodiny, ktoré zostanú v dome v ktorom straší". Super, Predstavte si rodinný film, kde by niekto povedal: "Hlúpe černošské rodiny". Film je značne nevyrovnaný. Chce to byť rodinná dráma, horor, komédia, akčný triler bez akejkoľvek súdržnosti a logiky. Celkovo ide o sklamanie a ďalší slabý film od Netflixu. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

To je tak když začátek je komedie, pak se to přesune na drama a hned potom na akčňák a na úplný závěr dáme lavinu citů a romantiky. Cele to hodíme do šatů devadesátých let a zkusíme co na to lidi v dnešním století ... Tahle mišmaš duchařina se moc nepovedla... Bohužel to nezachránil ani David Harbour protože jeho hlavní role zde byla jaksi taksi "hluchoněmá" i přesto za toto obsazení a za vytvoření pocitu že jsem se vrátil před TV do dětských let kdy jsem vložil VHS do videopřehrávače, minimálně a maximálně za jednu vtipnou situaci a žádnou dramatickou situaci v dramatické scéně... a v neposlední řadě za rekord v mixu takzvaně všechny žánry v jednom ... Dávám 40% ;-) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevuje známý zvukový efekt zvaný Wilhelm scream. (mikki089)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno