Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

durkes 

všechny recenze uživatele

Trošku lepšie ako priblbé filmy podľa Evity Urbaníkovej, ale tiež to za veľa nestálo. Prekombinovaný scenár príšerní detskí predstavitelia (až na syna) - plnoštíhla baletka i mladšia verzia Chýlkovej postavy z Dědictvcí boli vybraté zle - obe bez štipky hereckého talentu. Aby som zas len nehanil, miestami aj vtipné scény a film solidne ťahali hlavní predstavitelia - Maštalíř a Kostková, ale celkový dojem z filmu dosť rozpačitý......... Žiaľ, na viac ako dve hviezdy to nevydá. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Jako neříkám, že to nebylo (místy) zase takové blboučké způsobem typickým pro české (slovenské) komedie (některé předvídatelné dějové oblouky, neschopnost hlavního hrdiny v kombinaci s výběrem hereckého/mužského typu - ne, Tomáši Maštalírovi fakt nevěřím, že v sedě při józe nezvedne nohu deset centimetrů nad zem nebo že omdlívá v sauně...). Celkově mi to ale vlastně přišlo docela dívatelné - přemýšlím-li, čím to hlavně bylo, řekla bych, že z toho šla taková pohodová atmosféra, která mi asi zrovna sedla do nálady, herci hráli celkem slušně a do velké míry byli neokoukaní (děcka), byly tu pěkné exteriéry. Nečekáte-li žádné velké umělecké dílo a chcete si hlavně dát oddech, tenhle film se k tomu za mě dá s klidem využít. 55 % procent, co to tu teď má, úplně odpovídajících. ()

Reklama

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... tekuta NAIVITA, obscenna HLUPOST a vsetky turecko-venezuelske telenovely v jednom filme ... od uplne prveho slova az po posledne toto bola sialena nuda, trapny predvidatelny dej, a herecke vykony na urovni Tatka Smolka, aj sa cudujem Mastalirovi ze zo seba dokazal urobit take sproste naivne hovado ... o co ide ? ... o nic .... aka je pravdepodobnost ze v nejakom akoze SK meste v jeden slnecny den na seba narazia pred sudom po rozvode dva ceskolsovenske pary (kde zena je ceska) a este spolu zacnu chodit ??? ... pan reziser by uz nemal citat Keleovu ani iny brak... ale toto nebol film ani pre dochodkyne ktore sa tesia zo stastnych koncov.... smutne kam viac a viac klesame ... a neuverite no konci okrem uprimnej na vzdy lasky dostali este aj ŠTENIATKO!!!!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s těmi nejlepšími úmysly, tedy měl jsem chuť se dojmout nad tím jak hledá svou životní lásku Tereza Kostková. Jenže dostal jsem něco trošku jiného. Všichni jsou rozvedení a kdo se nerozvedl, tak se určitě brzy rozvede. Všichni jsou s tím v pohodě. Abych to zkrátil je to taková reklama na Slovensko. Jako jsou například Bobule reklamou na Pálavu. Scény z dovolené a vzájemná rivalita a sbližování rodin mě zase připomněly Sandlerovo Zkus mě rozesmát. Tady jsem se tedy smát neměl čemu a pro milovníky napětí, tady není místo. Dobře to dopadne a všichni jsou ještě šťastnější než byli. 40% ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s tím, že to bude taková ta moderní, těžce průměrná česká romantická komedie, která mě buď unudí k smrti, nebo naštve její dementní zápletkou či něčím jiným. Zde to tak sice úplně úmorné nebylo, ovšem furt žádná sláva. Zkrátím to - ty dvě hvězdy jsou za Ondřeje Sokola (co se objevil fakt párkrát, ale i tak) a za Tomáše Maštalíra (sympaťák). Jinak nic speciálního. Mohlo to však dopadnout mnohem hůř, takže částečně i klobouk dolů.. :) 2/5 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama