Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenecká dvojice podvodníků přesvědčí truchlícího miliardáře Bena, že ho mohou seznámit s Bohem tváří v tvář. Přizvou svého dlouholetého mentora Franka, aby 'zahrál' Boha, a všichni tři se pokusí o největší podvod svého života. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je zabavny,prestoze neni tim, za co ho povazujete a budete prekvapeni, jak vyborny a za srdce berouci pribeh to je. Postavy by mohly byt trochu propracovanejsi ,aby mel pribeh jeste vetsi dusi. Artisticke duo bratr a sestra presvedci miliardare, ze ho predstavi Bohu tvari v tvar. A nekoho premluvi,aby hral Boha. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Kasulka je tahákem a příběh má hlavu a patu na to, aby vykouzlil překvapení. Také ukazuje, že buď charakter máte nebo ne a kdo jej nemá, ten jej nenalezne. Ani Bůh mu nepomůže. Krimi námět se změní v rodinné záležitosti a divák jen s napětím čeká, co na něj autoři nachystali. Je to dobrý koktejl a dává návod na to, že život není jen o hrabivosti a podvodu. Takové "poselství" se poněkud vytratilo z filmu a je dobře, že jej někdo vrací. A mimochodem: Komedie? Tak to ani náhodou. 70% ()

Reklama

patto 

všechny recenze uživatele

v 90% s hodnotením filmov nesúhlasím lebo je podhodnotené. Tu okrem zaujímavej myšlienky toho moc nefungovalo. čiastočný SPOILER: Asi najväčší neduh je prevedenie myšlienky do príbehu ktorý mal u mňa "nezožrateľné" momenty a myslím, že by ho nezožralo 10r dieťa a nie to miliardár. Keby som vedel do čoho idem, tento film vynechám. 45%  (dávam ** za lákavý "obsah" od Televize Seznam a snahu o teoreticky dobrý film) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Skvělému námětu  1)  se nedostává dostatečně kvalitního zpracování, a tak celkový dojem je dost plonkový._____ 2)  Překvapivá odhalení během filmu dodávají ději alespoň něco šťávy, ale je to infuse zvnějšku a ta umělost je cítit. Jako když přidáte masox do polévky._____  3)  26letý sympatický herec od dětství a rovněž zpěvák Luke Benward (Micah) je pak pro mne tím nejzajímavějším zážitkem z filmu. ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Houstone (Texas, USA). Obdobie natáčania trvalo od 3. mája do júna 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama