Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna z nejznámějších českých zpěvaček Hana Zagorová slaví významné jubileum. Těšit se můžete na osobní vzpomínky známé Zagorky, ale také na vyprávění mnoha jejich přátel, unikátní video záznamy a fotografie a na její největší hity. Nechybí také emotivný pohled na dramatický konec roku 1989. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument má krásnou zvukovou stránku. Ty oslavné řeči zde na rozdíl od některých dokumentů o světových celebritách, například nedávném o Jennifer Lopez, působí naprosto přirozeně, protože to tak prostě je.  Ty vtípky se mi líbily. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ok, vcelku slušný prierez trochu, ale málo, životom, a viac pesničkami Zagorovej. Ale boli to vlastne jej pesničky? Asi 90% tónov pochádza zo zahraničia. Tak sa robila, pri všetkej úcte, socialistická kariéra. Napriek tomu svoje sympatie si získala, nedá sa nič vyčítať, ešte sa stala aj jednou z tvárí vopred pripravenej nežnej revolúcie. Sama povedala, že mala pekný život a dokument to len potvrdzuje. Nepoukazuje na žiadne problémy, ktorými by sa v živote potýkala. Až mi teda príde, že úplne objektívny nie je. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zvláštní je, že se režie ujal novácký moderátor, který sice už má zkušenost s režijní prací na Karel Gott - Zůstanu svůj, ale jinak žádné další. Určitě se jedná o dokument, který se snaží mapovat Hanu Zagorovou chronologicky pěkně od začátku do současnosti. Nevynechávají rozvod, politické problémy nebo i revoluci a samozřejmě i slavnou nahrávku Miloše Jakeše. Na druhé straně je hrozná škoda, že se na dokumentu už nemohl podílet Karel Gott. Také mi chybí více pěveckých kolegů a vzpomínek. Samozřejmě, že všichni správně čekali přítomnost Karla Vágnera či Stanislava Hložka. Ale Martin Dejdar? Jan Bendig? Asi jako zástupce nové vlny a jak ta ji vnímá. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Kultivovaná dáma i zábavná rošťanda v jednom, výborná zpěvačka a současně textařka s nádhernými texty. Taková je tu Zagorka a příjemný medailon seskládaný z obvyklých žánrových ingrediencí nenásilně, ukazuje, proč se stala hvězdou stejné svítivosti jako Karel Gott, ovšem s tím rozdílem, že ve svém životě nemá žádnou kapitolu, za kterou by se musela stydět, a proč je, na rozdíl třeba od takové Vondráčkové, opravdovou a nezapomenutelnou hudební ikonou. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

No teda, to bylo jako na houpačce. Lepší nápady střídala čirá hrůza. Vlastně spíš trapno. Třeba jak dělal Geňa Zagorku. Výpovědí Martina Dejdara, který je v "síni slávy" Martina Dejdara a kupodivu nevypráví o sobě. Další a další hosté, u kterých nechápete proč. No a když bychom hledali silnější téma, není tam a nebo ho řekně třeba Vlasta Peterková. Proč Hanka žila se dvěma homosexuály... ale to bylo jasné, že se nedozvíme. Ani začátky v Apollu a Semafóru. Když už píseň Tvůj čas, tak proč ne Ormové. Těch otázek je prostě moc. Vznikl medailon jako pocta, ale nemá duši. Přesto se všem bude, stejně jako Hanka, moc líbit. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama