Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s touhle sérií nemám zkušenosti a i když mě její nejnovější přírůstek nepřesvědčil,abych se podíval na zbytek,nejsem vzhledem k nulovým očekáváním zklamaný.V/H/S 94 je pološílená béčková záležitost se solidním osmdesátkovým feelingem a místy slušnou atmosférou.Její jednotlivé části/kapitoly mají sice kolísavou úroveň,ale u žádné z nich sem se vyloženě nenudil a to je mnohem víc než sem (ne)čekal...50% ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

V/H/S jedničku a dvojku mám rád. Dal jsem jim ve výsledku 3 hvězdy, ale to byl asi nějaký balanc průměru kvality jednotlivých povídek, ale faktem je, že se v té sérii vyrojily moc povedené segmenty a oba dva ty díly jsem ukazoval ženě, takže jsem je viděl dvakrát a i to o něčem svědčí. Viral byl sranec, ale to fanda found footage jako já překousne. Found Footage je specifickej žánr a i když si lidi myslí, že ho tvůrci využívají jenom na efekt (za málo peněz hodně muziky) faktem je, že je to spíš baví jako samostatný subžánr hororu se všemi specifiky. No, ale to jsem odbočil. Čtvrý díl je fajn v kontextu toho, že je právě found footage značně vyprahlý a vyčerpaný. Před lety bych tomu dal míň, ale v době, kdy vyjde dobrej found footage horror za pár let je to fajne. Žádná jobovka, ale některé momenty potěší. Ratman byla vcelku prdel. Krátce jsem pracoval v pohřebním ústavu právě jako ceremoniář a tak mě potěšila i druhá povídka. Třetí ač si říkala o ovace, tak ve výsledku nezaujala tolik. Vadilo mi stupidní chování zásahové jednotky. Ale jinak jako efektivní, chápu, že to tady všichni vychvalují do nebes. Čtvrtá povídka byla totální slabota a proto nemůžu dát 4 hvězdy. Byl jsem při koukání po noční a držel jsem se, abych nevytuh. Hrůza. Kdyby místo této povídky nasadili nějakou epesní, hodnocení by se rapidně zvedlo. No a propojovací povídka byla fajn než přišel její konec s divným, hloupým vyústěním. Takže tak. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

The Subject(Timo Tjahjanto)-95%, Storm Drain (Chloe Okuno)-75%,Empty Wake (Simon Barrett)-60%, Holy Hell (Jennifer Reeder)-50%, Terror (Ryan Prows)-40%. Podobne ako vo VHS 2 aj tu Tjahjantova poviedka jasne vyčnieva nad všetkými ostatnými. The Subject ako príbeh o bláznivom doktorovi ktorému sa podarilo skrížiť človeka a stroj a vytvoriť z nich ultimátne vraždiace monštrá predstavuje nehoráznu nálož krvi,gore a odrezaných končatín so zbesilým tempom a asi jedinú poviedku s úplne prehľadnou kamerou. Perfektná chuťovka pre všetkých milovníkov podobných krvákov. Z ostatných príspevkov stojí za zmienku ešte prvý, atmosferická poviedka Strom Drain( ktorá hovorí o mýtickej bytosti Raatma žijúcej v kanáloch, kam ju príde v snahe o vytvorenie senzačného novinárskeho článku vyhľadať mladá novinárka s kameramanom) a ako tak ušla aj 2. poviedka z pohrebného ústavu (tá funguje pokým sa nezjaví onen mŕtvy, ktorý je viac na smiech ako scary). V závere však VHSke 94 ľahko dochádza dych- 4. poviedka Terror je nevýrazná, dejovo zmätočná a dosť nudná a rámcová poviedka je taktiež dosť o ničom (vlastne asi ako každá vo VHS sérii). Celkovo teda za lepšie 3* a 60%- po spriemerovaní všetkých príspevkov mi to na lepšie skrátka nevyjde. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po slaboučkém Viral rapidní zlepšení. Ten VHS formát sice trochu unavuje a některé povídky jsou točeny skoro až otravně nekvalitní kamerou, jak kdyby na to člověk koukal na (nečekaně) na videokazetě, ale kvalita samotných povídek poskočila nahoru a tentokrát se tam neobjevilo nic, snad kromě nezáživného propojovacího příběhu, co by bylo vyloženě slabé. Indonéská first person variace na Frankensteinovo monstrum s přehledem vyhrává. Tohle bych si střihnul klidně i v plné stopáži. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Povídkový horor ostatně jako celá série Vhs. Povídka 1 je o reportáží o krysím muži o žije kdesi ve stoce. Dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 2 je  o ženské co točí na pohřbu záznam akorát mrtvému dojde jen jeden příbuzný začne mlet jakési sračky a mrtvý ožije. Opět dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 3 je o šíleném věci co dělá pokusy na lidech a dává jim železné vylepšeniny. Nejlepší povídka tohle bych bral i jako celovečerák  80 procent  Povídka 4 je o teroristech co unesli upíra berou mu krev dávají ji do bomby co pak chtějí odpálit v budově lidi vylezou ven  a spálí je to jelikož jsou upíři tady ani nevím jak by to fungovalo, ale ani se to řešit nemusí jelikož jim ten upír uteče a povraždí je 4 z 10 Povídka 5 je o swat jednotce co jde na zátah na jakési sektisty nejhorší povídka 2 z 10 Celkově 60 procent ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)

Reklama

Reklama