Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle hororovou sérii a jo líbil se mi Viral, dal sem tomu čtyři hvězdičky a vůbec nechápu, co je na tom dílu špatného. A na tenhle díl sem se těšil a jo splnil mé očekávání, furt je to dost nechutný, brutální a některé epizody sou fakt hororové. Každá z povídek, by si podle mně zasloužila svůj vlastní film, jelikož každá z nich je originální, monstra sou děsivá a celkové pojetí těch povídek má něco do sebe. Musím pochválit i masky, gore a atmosféru, všechny tyhle aspekty, sou zde zpracovány na jedničku. A tak jedinými problémy je krátká stopáž a herci kteří nejsou úplně zkušení. Jo a povídka od Timo Tjahjanta, je unikátní v tom, že mi připomněla misi ze hry Quake 4, kdy z vás Stroggové ve své továrně, dělají jednoho z nich, ale ten proces neni kompletní a vy si tak zachováte své já. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s touhle sérií nemám zkušenosti a i když mě její nejnovější přírůstek nepřesvědčil,abych se podíval na zbytek,nejsem vzhledem k nulovým očekáváním zklamaný.V/H/S 94 je pološílená béčková záležitost se solidním osmdesátkovým feelingem a místy slušnou atmosférou.Její jednotlivé části/kapitoly mají sice kolísavou úroveň,ale u žádné z nich sem se vyloženě nenudil a to je mnohem víc než sem (ne)čekal...50% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem se musím přiznat, že série V/H/S mě až na druhej díl (3 hvězdy) nijak neoslovila. A přiznám se, že jsem chtěl V/H/S 94 vypnout už po dvou minutách. Vím, že je kvalita obrazu špatná záměrně aby to evokovalo starý VHSky ale já se ptám. Komu tím prospějete ??? Nakonec jsem vydržel a dokoukal to. STORM DRAIN - povídka o Ratmanovi není špatná a ani samotnej Ratman nevypadá zas tak špatně. Konec je ale celkem úsměvnej. Jen nevím jestli změrně. Nejvíc vše kazí vizuál. Ostatně jako u všech povídek(výjimkou je třetí povídka The Subject). Nejen, že jde o FFko a do toho ještě ta odporná (ne)kvalita obrazu. Proč ? První povídka je za slabší 3 hvězdy. Druhá povídka EMPTY WAKE je o obživlé mrtvole. 2 hvězdy. Třetí povídkou je  THE SUBJECT. Tahle povídka potažmo režisér Timo Tjahjanto byly tím rozhodujícím faktorem, že jsem nakonec do V/H/S 94 šel. A Tjahjanto nezklamal. Předložil cyberpunkovej gore nářez. Tohle je jednoznačně nejlepší a nejpovedenější snímek jak po filmové tak po obrazové stránce. 5 hvězd. TERROR - lacinej a nudnej příběh ve kterým přijde akce až na konci. 1 hvězda. Poslední HOLLY HELL propojuje všechny povídky. 2 hvězdy. Takže celkový hodnocení jsou za mě 3 slabší hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to už moje poslední V/H/S. Kombinace videobrazu s poruchami (videokazet jsem viděl dost, ale s takhle prasáckým obrazem žádnou, byť šlo o pirátské kopie) a FF je zkrátka smrtící. Úvodní následně rozkouskovaná povídka byla technicky nejotřesnější, z hlediska příběhu nezajímavá. Krysa v kanále měla místy dobrou atmosféru, ale že se obraz klepal i profesionálnímu kameramanovi, je na pováženou. Finální scéna trhala oči, a tak nejlepší byl asi zasažený moderátor. Nudou překypovala povídka z pohřebního ústavu, kterou nezachránilo ani po celou dobu očekávané zmrtvýchvstání. Indonéská historka o šíleném vědci byla absolutně nejlepší a má ode mne ty dvě hvězdy. Nejen slušivý masomlejn, ale i po výtvarné stránce pěkný vizuál. No a rádoby vlastenci, kteří zjistili, že s čím kdo zachází, s tím také schází mě téměř uspali. Možná kdyby byly příběhy zpracovány klasickou formou, dal bych hodnocení vyšší. Ale to už jsem psal u předchozích částí, tudíž nic nového. Jako celek mizerné. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Začnu tím nejlepším segmentem "The Subject" - Neboli totální vrchol celého filmu, kterej zdominoval naprosto všechny svojí brutalitou, zkřížením lidí s roboty, šíleným doktorem, hnusotou prostředí, surovostí a nezrnivou kamerou, fanoušek gore bude štěstím bez sebe. Timo v tomhle umí chodit ze všech nejlépe. Druhej nejlepší bude určitě "Storm Drain", kterej vypraví o reportérce, která si udělá menší výzkum do kanálu, kde o tísnivější pocit z pohledu diváka není nouze. Čistá nechutnost po celou dobu! Třetí, už horší segment, kterej ale stejně má něco do sebe, díky prostředí a fakt dobrým úhlům kamery - "The Empty Wake", což byl parádní nápad chycený za horší scénář, čistě taková krátká odstrašující povídka před pohřbem. Na předposlední místo bych dal "Terror", u kterýho jsem se hodně rozhodoval, jestli si zaslouží třetí nebo čtvrtý místo. Tématikou docela zajímavý a brutálně nekompromisní s mnoha klišé o rasistech v Americe, kteří mají svého "otroka" zavřeného v kleci a v loopu se na něm každej vyřádí, než přijde něco horšího. Nejhorší segment je určitě "Holy Hell", kterej měl bejt určitě vystřihlej, leč je to naprosto nepřehlednej blivajz všech možných sraček se slušným gore. Nejhorší na tom je, že běží mezi různými segmenty, takže se v něm ve finále skoro úplně ztratíte, obzvláště po výborném Subjectu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama