Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (152)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Čtou naši herci i scénaře a nebo prostě "čáska za natáčecí den" a tím to hasne. A pokud čtou scénáře, zajímalo byl mě klíč podle kterého se vybíraji filmy, které budou natáčet. Jediný co mě filmu zaujalo, je ženský ragby, kdybych věděl kdy a kde, zašel bych na rozdíl od tohoto filmu na který bych nejradši nechal spadnout vlak plnej syrečků. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Střídavka by mohla v záplavě retardovaných českých komedií vyčnívat. Nejde totiž o další pokus ukázat vyšší střední třídu, kterou si většina tvůrců plete s milionáři. Naopak jde o bandu zoufalců, kteří se plácají životem a vystačí si s málem u rodinného krbu. Nikolaev je rutinér a herecká sestava podle toho vypadá. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrné až běda, ale já mám zkrátka slabost v poslední době pro Martina Hoffmanna, který si to i tady neskutečně užívá a i když se Střídavka zpočátku u mě pohybuje na samé hranici snesitelnosti tak díky fajn hercům se na to celé nakonec v pohodě kouká. Hvěždičku navíc přihodím za velmi příjemnou stopáž. 88 minut je u takové krávovinky úplná pohoda. Tady se body za umění fakt nepřidávají. 60% ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪České komédie sú posledných 15 rokov k ,,uzoufání," nevtipné, bez iskry, stále o tom istom, bez ladu a skladu, poukazujúce iba na to, ako si muži a ženy nerozumia, jedni sú z Marsu a druhé z Venuše a ako dobré ženy odpustia blbým chlapom a chlapi si zase uvedomia, aké poklady majú doma. To všetko preložené občasným akože vtipom, ktorý hraničí s úrovňou Kameňákov.⚪Čo chcelo byť toto, ťažko povedať, málo vtipné, málo dramatické, takže aj cieľovka je otázna, za hodinu divák zabudne, čo sledoval. Smutné, že inovatívnosť sa v komediálnom žánri už asi nenosí. Inak romantické prvky tu snáď ani nie sú a morálka si tiež vzala dovolenku.⚪ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Až přespříliš podobný scénář jako u seriálu Jedna rodina... to je ale asi fuk. Podle mě zbytečně vyhnáno do extrému. Jak chování postav, tak situace celé "střídavky". Sympatičtí herci, místy vtipná místa, místy dost divné a trapné. Nevím, smíšené pocity, ale nechci to úplně shazovat, to by fér nebylo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • „Těsně před natáčením nám Petr Nikolaev ukázal obrázek krásně hladkého souměrného jablka ze supermarketu a obrázek jablka utrženého na chalupě na zahradě, které nebylo reklamně dokonalé, ale bylo opravdové. Taková by měla být Střídavka, řekl nám. Dobrá, zábavná, s nedokonalostmi života,“ uvedli producenti Martin Růžička a Jindřich Motýl z Luminar Film. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)
  • „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa (1997). Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem. Když jsme scénář poslali Martinovi Hofmannovi, nejen že roli vzal, ale přišel se spoustou připomínek a nápadů,“ uvedl režisér filmu Petr Nikolaev. (SONY_)

Reklama

Reklama