Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ženy a život je dalším klasickým příspěvkem do žánru romantických komedií, která se ani nesnaží být něčím výjimečným. Příběh tedy do žánru nepřináší absolutně nic nového, drží se osvědčených postupů a nápadů, o to víc mohli zazářit samotní herci, na kterých celý snímek stojí a padá. Z hlavních představitelů mě nejvíce bavily Aneta Krejčíková a Eva Burešová, ostatní byli snesitelní, nesedl mi jen Jakub Kohák, jehož role mi po celou dobu neskutečným způsobem lezla na nervy. Humoru mohlo být tradičně mnohem víc, i tak jsem se ale překvapivě dobře bavil. Ději lze jednoznačně přičíst k dobru svižné tempo, krátká stopáž, relativně slušné řemeslné zpracování, fajn soundtrack a v neposlední řadě také velice příjemná atmosféra, což u těchto filmů nebývá vůbec pravidlem. Bál jsem se toho jako čert kříže, nakonec jsem ale byl vcelku mile překvapen. Nechce se mi tomu věřit, ale musím to napsat. Snímek Ženy a život se mi docela líbil. Jak zpívá karvinská Doga: „jsem trochu divnej“. 5/10. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi, ale veľmi zlý vtip. Kohák vtip, Burešová vtip, ale presne ten typ hlúpeho nepodareného vtipu, po vyrieknutí ktorého každý pozerá do zeme a nastane trápne ticho.⚪Scenár snáď ani nedáva zmysel, rovnako ako väčšina dialógov, ak je toto film žánru komédie a romantiky, tak sme ako cz/sk kinematografia na úplnom dne.⚪ ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jenom to, že pro postavu profesionálního sportovce aka playboje byl vybrán padesátník s vizáží vysloužilého bezdomovce (nic proti Jakube) ukazuje jakou cestou se tvůrci vydali. Televizní herci pod televizním vedením. Zápletka tuctová tuzemská vztahomedie, které se momentálně točí…ta vyloženě neurazí…ale jinak nula od nuly pojde. Burešová nebo Salvadore (sám nevím), Mottlová, Lounová, Laffita, Kohák….to mluví samo za sebe. Neříkám, že když se přepnete do módu „nenáročný divák“, nedá se zkonzumovat, ale pod termínem celovečerní film si představuji mnohem víc muziky. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Romcom neprinasi nic noveho, ale  bude lepsi az si ho pusti divaci za dvacet let s odstupem jako sociologickou sondu. Treba postava esoterika je presna. Pobavila me jeho umelohmotna pritelkyne , nebo rada "stesti hledej ve skrini" ci "mate slecny skutecne malo hodnotnych zazitku", nebo "ten tenista je materialne a spolecensky terno, ale aby nebyl do vetru." Vyhodou filmu je zajimave obsazeni. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Mě dostáva, jak když je to český, tak to má lepší hodnocení, než kdyby takovouhle sračku někdo natočil v americe, kde by to hned neslo černou barvu, že točí v usa sračky. Je mi zle z české kinematografie. Je to jak sledovat hromadu sraček, která se tváří, že je co k čemu, přitom je to furt hromada sraček. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Většina natáčení se odehrála pod horou Říp ve městečku Roudnice nad Labem. (rakovnik)
  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)
  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)

Reklama

Reklama