foto

Eva Decastelo

  • nar. 12.9.1978 (38 let)
    Litoměřice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato česká herečka se narodila 12. září 1978 v Litoměřicích. Vystudovala střední pedagogickou školu. Jako herečka se velmi často objevuje především v zahraničních projektech, jako např. DĚTI PLANETY DUNA nebo v seriálu IMMORTAL, kde si zahrála po boku slavného „Odpadlíka“ Lorenzo Lamase. Velmi často také spolupracuje s režisérem Lloydem A. Simandlem. Kromě herectví se věnuje modelingu a moderátorské činnosti. Na hudební televizní stanici Óčko moderuje pořad Inbox a od roku 2008 také pořad Stylissimo.

Vyzkoušela také práci produkční, asistentky režie, vizážistky, fotoeditorky. V roce 2005 moderovala na TV Nova reality show Big brother. Kromě toho hrála jednu z vedlejších rolí v seriálu ULICE, který rovněž Nova natáčí. Od roku 1997 hraje v divadle Na Zábradlí ve hře Nahniličko, jejímž autorem je Jan Kraus. Velmi často se objevuje také v reklamách a videoklipech.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2016 Musíme se sejít
2015 Lovci a oběti
2013 Jedlíci aneb Sto kilo lásky
2011 L'Infiltré (TV film)
2009 Pátá žena
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2006 Panic je nanic
Prachy dělaj člověka
2005 Oběti: Hadí tanec (TV film)
2004 Bolero
2003 Poslední oběť
2002 Arianin souboj (TV film)
Feuer, Eis und Dosenbier
Starfire Mutiny
2001 Aféra s náhrdelníkem
Únik z okovů
Vášeň nevinných
2000 Temné zpovědi
1997 Mandragora

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Mejdan pro Aleše (S03E44)
Leoš velkostatkářem (S03E27)
Čerstvý maso (S03E25)
další epizody (18)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Mikův blbej den (S02E30)
další epizody (20)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)

Dokumentární

2011 Tajemství svateb slavných (TV film)

TV pořady

2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
Proměněno (TV pořad)
2015 NEW LOOK (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Prostři pro tři (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
Stylissimo (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
2006 Extra (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Big Brother (TV pořad)
Inbox (TV pořad)
Zvoňte dvakrát! (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Rytmus: Zlatokopky (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace