foto

Olga Lounová

  • nar. 7.3.1981 (39 let)
    Liberec, Československo

Biografie

Olga Lounová je populární česká zpěvačka, herečka a moderátorka. Narodila se 07.03.1981 v Liberci. Vystudovala Gymnázium & SOŠPg Liberec Jeronýmova, poté ukončila studia na Pedagogické fakultě v Liberci a získala absolutorium na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.

Olga se zůčastnila X-FACTORU a v tu samou dobu ji byla nabídnuta i jedna z hlavních postav seriálu OŠKLIVKA KATKA, role Patricie Vítizkové. V současné době se Olga především věnuje zpěvu a herectví v českých muzikálech (DRÁKULA, GOLEM) a televizních seriálech (VYPRÁVĚJ). Svojí první hlavní roli si zahrála ve filmu TACHO (DOTKNI SE DUHY).

Ve volných chvílích se Olga věnuje mladším sourozencům, jízdě na koni a aktivní účasti na charitativních akcích. Olga hraje na klavír, kytaru a flétnu. Skládá hudbu i texty (např.Padám).

Matthew "!Malak-11!" eMbÉčKo Plašmuška Buňat

Herecká filmografie

Filmy

2020 Žito 44
2012 Amputace (studentský film)
2010 TACHO
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2004 Román pro ženy

TV seriály

2013 Vyprávěj (TV seriál)
Dobrý skutek (S05E21)
Jardův pád (S05E18)
Nehoda (S05E09)
další epizody (9)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
Skladba pro Vandu (E14)
další epizody (8)
Vyprávěj (TV seriál)
Žijí Markovi rodiče? (S06E03)
Skořápkáři (S04E16)
Civilka (S04E15)
další epizody (16)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Dušičky (S03E07)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Porod (S02E06)
další epizody (7)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Dlužní úpis (S01E13)
Velký flám (S01E12)
Vítězství (S01E11)
další epizody (13)
2005 Ulice (TV seriál)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se nám ztracená dcera navrátila (S03E10)

Dokumentární

2011 Olga Lounová - Rotující nebe show 2011

Hudební videoklipy

2020 Olga Lounová - Dark Water (hudební videoklip)
Raego feat. Olga Lounová – Nesmíš to vzdát (hudební videoklip)
2019 Projekt Gump - Protože to nevzdám (hudební videoklip)
2018 Olga Lounová & Václav Noid Bárta - Léto s gentlemanem (hudební videoklip)
2017 Olga Lounová - Dark Day (hudební videoklip)
Olga Lounová - Time to shine (hudební videoklip)
Olga Lounová a Kamila Nývltová: Kilo sem, kilo tam (hudební videoklip)
2016 Olga Lounová: I Own Ya (hudební videoklip)
Olga Lounová: When The Music's On (hudební videoklip)
2015 Olga Lounová - Stará žena (hudební videoklip)
Olga Lounová - Vánoční Fanatik (hudební videoklip)
Olga Lounová: Jsem optimista (hudební videoklip)
2014 Revolta & Olga Lounová - Znáš ten pocit (hudební videoklip)
2013 Olga Lounová - Zaklínadlo (hudební videoklip)
Olga Lounová feat. Eddie Sender - Brány Svaté (Halellujah) (hudební videoklip)
2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)
Olga Lounová - K výškám (hudební videoklip)
2011 Daniel Landa: Tacho I. (hudební videoklip)
Olga Lounová - Gynekolog amatér (hudební videoklip)
Olga Lounová - Osoba blízká (hudební videoklip)
Vláďa Šafránek a Olga Lounová - Vím, že Ty víš (hudební videoklip)
2010 Olga Lounová - Padám (hudební videoklip)
Xindl X a Olga Lounová: Láska v housce (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Atlet roku 2019 (TV pořad)
2018 Barrandovský Silvestr 2018 (TV pořad)
2017 VIP U (TV pořad)
2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Na baru (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
Sazka Fotbalista roku 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
1999 Katapult (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Olga Lounová - Dark Day (hudební videoklip)
2015 Olga Lounová - Vánoční Fanatik (hudební videoklip)
Olga Lounová: Jsem optimista (hudební videoklip)
2013 Olga Lounová feat. Eddie Sender - Brány Svaté (Halellujah) (hudební videoklip)
2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)
Olga Lounová - K výškám (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2015 Olga Lounová - Vánoční Fanatik (hudební videoklip)
Olga Lounová: Jsem optimista (hudební videoklip)
2013 Olga Lounová feat. Eddie Sender - Brány Svaté (Halellujah) (hudební videoklip)
2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2013 Olga Lounová feat. Eddie Sender - Brány Svaté (Halellujah) (hudební videoklip)
2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Olga Lounová - Stará žena (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce