Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Kultový, slávny, legendárny... to sú prívlastky, voči ktorým nikto svojprávny nemôže namietať. A práve týmito slovami pomenujme ruský kreselný seriál "No počkaj!". Je pravda, že americký spriaznenec "Tom a Jerry" tu bol už o štyri roky skôr, ale atmosféra a scenáre sú napriek všetkému úplne iné. Ostatne, ktorý iný národ sa môže pochváliť TAKOUTO mentalitou?! Cigaretou vo vlkovej papuli to len začína. Tak si teda vyberte strany. Ja som si vybral dávno. Zasraný zajac. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zajíci?! Jen počkej! Jeden z nejoblíbenějších kreslených večerníčků a kreslených seriálů vůbec. A nejen seriálů. Leporelo s vlkem a zajícem patří k mým nejstarším vzpomínkám. Přísahám na vlkovy růžové trenýrky, že jsme ho měli v jeslích. Jak se vlk schovává mezi melouny. A jak po Olympijských hrách společně baští ty čokoládové figurky. Kromě titulní ještě nesmrtelné hlášky - "zajíc, zajíc" a další. Můj nejoblíbenější díl je "Pohádková ztráta paměti". ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia moja detská srdcovka, ktorú si kedykoľvek môžem zopakovať. Klasika ruského animovaného filmu, ktorá potešila vo svojej dobe mnoho detí, ale aj dospelých. Jednoduché ale zaujímavé príbehy, niekedy aj trochu poučné, musíme si uvedomiť rok vzniku, určite zaujmú aj dnes a nenechajú nikoho chladným. Takže hor sa za dobrodružstvom chytrého zajaca a ako to už býva, hlúpeho vlka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin chcel po štyroch epizódach seriál ukončiť, ale verejná mienka a členovia ÚV ho presvedčili, že sa oplatí ísť ďalej. (Raccoon.city)
  • Rozprávka bola predaná do 102 krajín a dodnes patrí medzi najlepší vývozný artikel Ruska v žánri kreslené rozprávky. (Raccoon.city)
  • V roce 1984 byla vyrobena elektronická hra Electronika IM-02 „Jen počkej“, byla k dostání i v socialistickém Československu. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno