Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Vždy znovu mě fascinuje sociálním napětím mezi oběma aktéry zesílený všudypřítomný queer náboj tohoto seriálu. Nepředstavuje-li ovšem zajda stereotyp samičky, jako vlk stereotyp mača. Každopádně je to ta hlavní přidaná hodnota oproti Tomovi a Jerrymu. Potom tematizace tradiční a populární písně ve světě Sovětů. A českému diváku dabingem zvěčnělé Kotěnočkin, Chait, Rusakov,... Samozřejmě sláva Ukrajině. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak mi seriál vždycky připomínal do určité míry kojota Williho a ptáka uličníka. Jenomže byl trochu méně "hezčí" ve smylu animátorské grafiky. Zajímavé je., že jsem ho stejně miloval. A vždycky jsem fandil tomu vlkovi, který byl prostě záporák, měl vykouřené plíce a byl to strašný smolař. Jak se ale mohlo pořád dařit tomu zatracenýmu zajíci unikat??? ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Extra klasa světové animace... Výtečný hudební doprovod, který to umí rozpumpovat, klasická groteska, která se sice v zásadě od amerických animáků moc neliší, ale svým šaramantním způsobem zůstává velice svojská... a typicky "sovětská". Není to jen nostalgie, "Jen počkej, zajíci" je imunní vůči času i změně politických systémů. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál. Velký zlý vlk ve zvonovkách s cigárem v tlamě nepřetržitě vymýšlí, jak dostat zajíce, nejlépe do svého vlastního žaludku. Díky Bohu se mu to příliš nedaří, neb malý okatý zajíček je čiperný šikulínek. Krásná animace, příjemná hudba, úžasně napsané, nápadité a vtipné, prostě je to óčeň charašó. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kult mého dětství a jeden z nejlepších animovaných seriálů, které jsem až dosud viděl. Bylo a je mi úplně putna, že to natočili Sověti – kvůli tomu rozhodně nehodlám snižovat hodnocení, navíc mi to vůbec nevadí. Pobavil jsem se u toho jako dítě, pobavil jsem se u toho i po třiceti letech jako dospělý. Tohle je prostě klasika, která nikdy nezklame. Akorát jsem si až teď všiml, že vlk zřejmě miloval růžovou barvu – páč ji na sobě měl snad v každém dílu. Tady není o čem, jasných pět hvězd… ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Od 1.9 2012 mohol byť v Rusku seriál premietaný až po 23 hodine. Celý problém spočíval v tom, že jedna z hlavných postáv, a to Vlk, je silný fajčiar. Ak by mal byť seriál vysielaný detskému divákovi, musel by byť cenzurovaný a časti, kde Vlk fajčí, by museli byť vystrihnuté. (Raccoon.city)
  • Rozprávka bola predaná do 102 krajín a dodnes patrí medzi najlepší vývozný artikel Ruska v žánri kreslené rozprávky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama