Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledný jednorožec na svete chce zistiť, čo sa stalo s ostatnými z jeho druhu a tak sa vyberie na púť, ktorá ho zavedie do neznámych krajín. Cestou stretáva množstvo zaujímavých bytostí, dobrých ale aj zlých... (Zion)

Diskuze

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

kinodabing z roku 1984 je skutečně radost poslouchat. další perla ze zlaté éry

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lucjen

Lucjen (hodnocení, recenze)

No tak pre mňa jedna z najhorších rozprávok vôbec. Nemôžem si pomôcť, utrpenie.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Krásný film. Viděl jsem ho v originále s titulky a opravdu jsem se neskutečně bavil.

Kete

Kete (hodnocení, recenze)

Jednou mi to máma půjčila ve videopujčovně, a zůstalo mi to v paměti doteď...jen ten nový dabing to teošku pokazil. Se starým to nikde nemůžu sehnat.

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Moje nejoblíbenější pohádka z dětství. Videokazetu jsem si pouštěla, tak často, že je dneska skoro nepoužitelná a nedívatelná :D A taky mám moc  ráda tu úvodní píseň :)

FreyaCh.

FreyaCh. (hodnocení, recenze)

Proč by člověk chodil do lesa, kdyby tam nemohl potkat jednorožce... Parafráze z Ecova Jména růže a holt pohádce, která s lety neztratila půvab a v "pokročilejším" věku přiměje k úvahám o ceně lidského štěstí.

Uživatel pakobylka smazal svůj příspěvek.

FreyaCh.

FreyaCh. (hodnocení, recenze)

Proč by pak člověk chodil do lesa, kdyby tam nemohl potkat jednorožce ... (parafráze z Ecova Jména růže a holt pohádce, která neztratila půvab a s lety vyvolává i otázky o tom, co stojí "lidské" štěstí).

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Bože, konečně na DVD. Snad nebudu zklamaná - Posledního jednorožce jsem viděla už hrozně dávno a tehdy to pro mě bylo něco velmi neobyčejného a velmi kouzelného.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Rudý býk a harpyje mě po dlouhé roky pronásledovali ve snech... dokonalá pohádka

Cirdan

Cirdan (hodnocení, recenze)

Hlavně je to udělané podle knihy se stejným názvem, kterou napsal Peter S. Beagle.

Arkanis

Arkanis (hodnocení, recenze)

z tohoto filmu jsem naprosto unesen. Jen nevim jestli pozdeji nebudu litovat litovat ze jsem ho shledl. Byla to totiz jedna z mych nejranejsich vzpominek, vzpominka plna emoci ale zahalena tajemstvim o cem to vlastne bylo. Ted to vim naprosto presne ale neztrati tim moje vzpominka na tento film kdyz sem byl malej capart neco na krase? To ukaze az cas

Zion

Zion (hodnocení, recenze)

Pre tých, ktorý by radi vedeli o čom to je - posledný jednorožec na svete chce zisti , čo sa stalo s ostatnými z jeho druhu a tak sa vyberie na pú , ktorá ho zavedie do neznámych krajín. Cestou postretáva množstvo zaujímavých bytostí, dobrých ale aj zlých ...

Reklama

Reklama