Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jako jednička, tak i na dvojku se kouká samo, je to parádní podívaná, která bohužel nezanechá nějaké hlubší dojmy. Ale to neznemená, že sem si ji neužil, užil a to dost. Ano to neštěstí, které Adkins musí ochraňovat je tedy hrozně napsaná postava, o to asi tvůrcům šlo, aby byl horší než všichni ti zabijáci. A že ti zabíjáci byli světové úrovně, v tomhle směru, každý zabiják měl svoje osobní kouzlo a osobnost, cožj e super, na to že neměli moc prostoru se představit, tak byli suprový. Co mně na filmu docela zarazilo a zamrzelo, že tvůrcům tak nějak utekla pointa filmu a to kdo si najal světové zabijáky a proč si je najal. Ale jinak je to paráda, bitky sou skvělý, Adkinks si to užíval a sem tam nějaká dobře mířená vtipná hláška. Lidl Joker, byl nejlepší. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Koukám, že kolega mzss1 to docela sestřelil, ale já bych to až tak tragicky neviděl. Jasně oproti prvnímu dílu to tu místy sklouzává až do hodně absurdní a ujetý komedie a Adkins by v jiný době s jinými možnostmi měl určitě na lepší filmy, ale pořád dostatečně svižnej a přiměřeně blbej béčkovej akčňák na zabití noční směny.50% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No… tentokrát se vydal film cestou bez zjevné inspirace a hned od začátku přidal na absurditě a křečovitém humoru. Recykloval si pár postav (což mi radost neudělalo, takže tentokrát za casting mínus). Zhruba v polovině se film stal už celkem otravný (uřvanej retard byl moc). Dokonce i ke konci (kdy se víc rube než žvaní) je snaha nacpat humor i tam rušivá. Ty tři hvězdy jsou tedy s odřenýma ušima. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zkouknul jsem to jenom proto, že jsem nedávno viděl jedničku, tak abych měl tuhle sérii kompletní. Jinak bych se na nějakou retardovanou pseudokomedii pro děti (?) o sympatickým nájemným vrahovi (??) z vysoka... vybodnul. No a taky jsem byl zvědavej na rvačky, to uznávám. Hm, jo, byly tam nějaký rvačky. Z celýho filmu mě zaujala jenom jedna postava (Freya), a když jsem se pídil po tom, proč není její představitelka v titulcích, narazil jsem na tohle. A to je taky jediná zajímavost celýho filmu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama