Reklama

Reklama

Moře klidu

(seriál)
  • Jižní Korea 고요의 바다 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Vědkyně se vydá pro záhadné vzorky na opuštěnou vesmírnou stanici u Měsíce, na které při nehodě zemřela celá posádka včetně její sestry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

dkas 

všechny recenze uživatele

Slabší 3*. Líbila se mi zajímavá myšlenka o ztrátě vody, kdy je na příděl a kvalitu dostanete podle toho, jakou máte kartu. Nicméně na měsíci to taková sláva nebyla. Jednak, když chodili venku, tak to působilo skoro až směšně, pohyb byl hodně nepřirozený, světlo taky (teda nikdy jsem tam nebyl, tak to třeba bylo naopak věrohodné). Zápletka na měsíci se zajímavě vyvíjela, ale samotný závěr byl teda hodně slabý a celé to tak nějak shodil. Vůbec celý závěrečný díl, kdy animace vody byla fakt hnusná a do očí bijící, byl o hodně slabší, než zbytek. Celkově teda hodně průměrné, ničím extra zajímavé. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Ke sledování toho seriálu potřebujete nutně 2 věci. Zaprvé vypnout mozek a nedumat vůbec nad logikou či zdravým rozumem a za druhé ovladač stále v ruce, abyste popřeskakovali všechny pasáže, které jsou zhola zbytečné, xnásobně natažené nebo tak hloupé, že se to prostě nedá. Jinak dobrý pokus o sci-fi, jen to mělo být o 6 dílů kratší a skončit to nějak méně debilně. (25%) ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Úplne "mimo mísu" mi pri sledovaní tohto seriálu napadol seriál Away, ktorému som vyčítala množstvo nezmyslov vytáčajúcich ma do nepríčetnosti. Zaujímavé je, že v tomto seriáli je možno podobné množstvo nezmyslov, ale zachraňuje ho v mojich očiach jedna podstatná vec: nie je to nuda. Možno pár hluchých miest z hľadiska akcie, avšak aj tie mali svoje opodstanenie.. ale inak ide o dosť dobre vygradovanú jazdu s fackou v závere. Ak by sa tvorcovia rozhodli natočiť druhú sériu, tak táto ma od nej určite neodradila (narozdiel od spomínaného Away). Bonusom je aj celkom reálne vykreslená hrozba straty vody na Zemi - pravdu povediac, tento moment mi pripadal úplne najdesivejší z toho celého. ()

sethi 

všechny recenze uživatele

Jak je na obrázku kosmonaut, jdu po tom! Tenhle seriál mě teda potěšil, jsou zde namixované všechny mé oblíbené žánry. Hororová atmoška, velmi dobrý námět, napětí, tajemství. Je tam všecko a šlape to pěkně. Mě to rozhodně neurazilo a ani náhodou nenudilo. Naopak, měla jsem nervy jak špagáty. Hodnocení je tak na 4,5*, ale přidávám, protože nedávno jsem na Netflixu zhlédla další scifi - Jiný život - a to byla tak neskutečná sr**** !  A tenhle seriál je proti tomu vybroušený diamant. Herecky mě sedl i Korejský minimalismus. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marné, i když se tam inspirace klasikou dala najít. Nicméně nápad byl dobrý, akorát to v té druhé polovině začalo jít trochu dolů a nelogičnosti ve finále mi celkový dojem docela pokazily. Pokazil mi ho i fakt, že Bae Doo-na je ve všech rolích, v kterých jsem ji viděla, zoufale stejná. Stejný trpitelský výraz ve tváři jako kdyby jiné emoce neznala. Gong Joo taky neměl nic moc co hrát, ale u něho aspoň vím, že když chce, tak zahrát umí. Za to Kim Sun-young se v kosmickou lékařku transformovala z ukřičených bab (např. Crash Landing on You transformovala skvěle). V každém případě Oskara získává Lee Joon, ani vojna na jeho herectví nic nezměnila a já se už teď těším na jeho další roli. Tentokrát v historickém seriálu Bloody Heart, kde bude hrát po boku Jang Hyuka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Rekvizity pistolí jsou ve skutečnosti pistole Glock 17 upravené oplastováním z 3D tiskáren. (UncleMorty)
  • Hang-Yong Choi celý seriál napsal jako adaptaci svého krátkometrážního filmu The Sea of Tranquility, který uvedl v roce 2014 na filmovém festivalu v Jižní Koreji. (UncleMorty)

Reklama

Reklama