Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Petka92 

všechny recenze uživatele

Vím, že tady spousta lidí nemá rádo Sandlera. A já k nim nepatřím. A nestydím se za to. Na tenhle film se klidně podívám znovu a vždycky mi na konci ukápne pár slz. Tenhle film rozhodě patří k těm lepším z jeho filmografie. Sandlerovi jsem dokonce věřila, že toho kluka má skutečně rád, takže jsem spokojená. A schválně dám o jednu hvězdičku navíc kvůli těm, kteří Sandlera nemají rádi a automaticky jeho filmy hodnotí odpadem či jednou hvězdou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Házet klacky před kolečkové brusle může být zábava proč ne. Na téhle komedii mě zklamal snad jen ten závěr, protože jinak jsem se celkem bavil. Místy byl humor sice hodně slabý, ale jinak je zde k vidění hned několik vydařených situací/hlášek, pro které stojí za to, si film pustit ještě jednou. Sandler opět nezklamal. ()

Reklama

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie se skvělým hereckým obsazením.Mám ráda Adama Sandlera a možná už kvůli němu a roztomilému Sonnymu se mi tento film líbí.Ten kluk předvedl parádní herecký výkon.Je rozkošný a nechápu,jak v takovém věku může tak skvěle hrát.Děj mě zaujal a pobavil,ale mělo to menší nedostatky,takže 4 hvězdy si to rozhodně zaslouží! ()

montel 

všechny recenze uživatele

Sonny (Adam Sandler) je typický povaleč, který celé dny tráví u televize. Leze na nervy všem včetně své přítelkyně i svému otci. Jednoho dne zazvoní zvonek a za dveřmi stojí pětiletý Julian (Cole Sprouse). Sonnymu tento chlapec brzy přiroste k srdci a proto se jej chystá adoptovat... Adama Sandlera mám rád. Jeho komedie jsou přesně můj styl humoru. Jenže pokaždé je to tak strašné klišé, že prostě nemůžu přidat další hvězdu i kdybych chtěl. Rob Schneider v roli rozvažeče jídla opět nezklamal. 60% ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější Sandlerovka. Opravdu se u toho náramně bavím pokaždé, když si to pustím (a to bývá tak dvakrát do roka). Sonny to má na salámu a jeho výchova malého "Frankensteina" nemá chybu. Navíc ve vedlejší roli září Rob Schneider, jak už se stalo v Sandlerových filmech zvykem. A i malá rolička Stevea Buscemi potěší. Malý Julian navíc hrál i v mých oblíbených přátelích :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)
  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)

Reklama

Reklama