Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, jež nám předvede několik super srandovních situací a zabíjáckých hlášek, které rozesmějou. První půlka filmu se nesla zcela v humorném duchu, zatímco v druhé půli začali tvůrci trochu s hrou na city, takže jsem měl docela strach, aby se film neznehodnotil v sentimentální zhovadilost. Potěšil mě ovšem závěr filmu, zejména scéna v soudní síní byla parádní. Herci jako Rob Schneider v roli negramotného kuchaře nebo Steve Buscemi jako bezdomovec svým komediálním umem vyzdvihli film z průměru, takže mé obavy z nevýrazného konce byly zažehnány. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější Sandlerovka. Opravdu se u toho náramně bavím pokaždé, když si to pustím (a to bývá tak dvakrát do roka). Sonny to má na salámu a jeho výchova malého "Frankensteina" nemá chybu. Navíc ve vedlejší roli září Rob Schneider, jak už se stalo v Sandlerových filmech zvykem. A i malá rolička Stevea Buscemi potěší. Malý Julian navíc hrál i v mých oblíbených přátelích :) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mne opět překvapil. Zahrál vcelku vážnou roli, utáhl celý film s přehledem sám a ještě je autorem scénáře. Povedlo se do filmu vrazit dobré dialogy, takže film šlape jak hodinky. Samozřejmě, máme před sebou takového amerického "Kolju", takže je třeba počítat se značnou dávkou romantiky, ale ta je spolehlivě odlehčovaná humorem a nadsázkou, takže v momentě, kdy už to začíná být nechutně sladké, tak se stane něco hnusného. Dobrá rodinná komedie. 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)
  • Adam Sandler získal za roli v tomto filmu cenu Razzie 1999 v kategorii Nejhorší herec. (Terva)
  • V soudní síni se advokát pana Brookse jmenuje Ted Castelucci. Teddy Catellucci je jméno skladete tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama